• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majówki 2014

straciatella witaj super ze Nikodem jest juz z Wami ;-)

asku eh z tym spaniem :dry:

mamaolafkaidamiana sto lat ;-)

martyna sto lat kochana mloda jestes ;-)

mamao. gratulacje :) i super ze mąż byl z toba :tak:

rurka witaj :* pozdrowionka

anitajas dobrze dzis lepiej sie czujesz :* fajny ten rozek tylko cena nie fajna :baffled:

nanncy super gratulacje :) Alusia jest juz z Toba ;-) opisz jak bylo bo pisalas ze bylo najpierw SN wiec samo sie zaczelo ?? czy Ci wywolywali porod? i jak po CC no jednym slowem napisz jak odpoczniesz i ucałuj malutka od ciotek ;-)

reklama
Hej, o 12:20 przyszła na świat przez cc moja córcia Inga, 3520 gram, 55 cm, 10 pkt Apgar. Czujemy się dobrze, jestem przeszczęśliwa, mąż opija ;-) Mała była ze mną 3 godziny, teraz jesteśmy osobno, jutro rano przenoszą mnie na normalną salę i już będziemy razem. Opieka super, mój lekarz cudowny, jestem bardzo zadowolona. Całuję Was wszystkie, gratulacje dla rozpakowanych i kciuki za pozostałe :-)

Urodzilam dzis cc o 9:35 po kilkugodzinnej probie sn. Ala 2800kg 55cm

Aaaaaaaaaaaaa strasznie się cieszę :-):-):-):-):-) moje gratulacje , wreszcie masz swój skarb. Jak się czujesz i jak maleństwo? Napisz w wolnej chwili :-)

mimi nooo właśnie wydawało mi się coś podejrzanego...tak nagle umilkła :baffled:

matita wooow super :) gratulacje kochana :* szybkiego powrotu do formy i jak najwięcej z maleństwem :)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mój luby dzisiaj się przymierzał kilka godzin do skoszenia trawy bo ciągle chmury itp fakt strasznie ciemno było, grzmiało i zbierało się na burzę ...wreszcie się zmobilizował jak mu jęczałam...ile? 5 min i żyłka poszła :szok: ale se myślę weźmie zwykłą kosiarkę i dalej będzie kosił...a On co? Polazł do domu...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tak się wk... że wzięłam i sama wykosiłam koło domku...
Potem poszły w ruch grabie i miotełka...namachałam się jak trza ale jestem z siebie dumna a ten się wściekał że jestem uparta ale oczywiście nie przyszedł i mi nie pomógł bo po co? Za chwilę przyjechał kolega ...ok...nooo k... przed świętami już prosiłam a po tych deszczach to rośnie jak głupia ta trawa ... ehhhh po co my baby się tak denerwujemy?
Wracam do domu a tutaj cała łazienka pływa i wszystko czarne po ziemi bo coś mu się zepsuło w akwarium w pompce i szorował w wannie ...Nawet nie ruszyłam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ehhh czasami brak mi słów normalnie... Oooooo pożaliłam się :-(
Także jak mnie nie weźmie dzisiaj albo jutro to już na prawdę żyje swoim rytmem mój robak :-D:-D:-D
Spakowałam torbę ale jeszcze parę rzeczy mi brakuje...

Ostatnia edycja:
Dziewczyny gratuluje dzieciaczkow!!!!!! Ale Wam zazdroszcze! Jak fajnie, ze grono naszych maluszkow sie powieksza!

Serdecznie zyczenia urodzinowe dla naszych solenizantek :). Ja tez mam wkrotce urodziny i to okragle, wiec coreczka bedzie moim najpiekniejszym prezentem :D.

Kasia.artwik skonczylam pelny 37 i zaczelam 38 :). Sprawdzalam i dzis mam 37+0 co oznacza pelny 37 tc i rozpoczety 38.

Bylam dzis u gina i szyjka miekka, ale juz sie nie skraca :(. Mam wizyte za 2tyg i jak nie urodze do tego czasu to dostane na za tydz skierowanie do szpitala. Przestalam lezec i musze bardziej meczyc meza :D. Choc nie wiem czy bardziej sie da ;). Moze jakies prasowanko...

matita gratulacje :tak:

diabliczka
ręce opadaja czasem do tych facetow :dry:

iza_marta czyli jak Cie nie ruszy do 40tc to idziesz do szpitala tak?? ja mam jutro ktg a 8.05 mam wizyte i ktg bedzie to 38tc 4 dzien ciekawa jestem czy cos sie ruszy czy skonczy sie 14.05 CC.

Dziewczyny mam pytania. W piatek na wizycie doktorka mnie sie pytala czy myszlalam o antykoncepcyjnej metodzie po urodzeniu? Czy chce tymczaso czy stala?
Na stala nie jestem pewna, tabletek zabardzo niechce brac. Czy ktos z Was moze uzywal spirale? Jakies opinije jak by mozna bylo, czy one powoduja jakies komplikacje? I czy obnizaja libido?

Dziekuje do przodu

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry