Wichurka i Mimi GRATULUJĘ Wam szczęśliwe mamusie!
Poród koszmar, nawet nie zdarzyli mi nic podać na wywołanie, przy badaniu zaczęłam krwawic i to bardzo mocno ze skrzepami, prawdopodobnie z szyjki ale nie mogli tego zatrzymać. Zbiegli sie wszyscy lekarze, mój gin tez miał dyżur, kontrolne usg i szybko na stół bo nie chcieli ryzykować...
Dobrze, ze byłaś w szpitalu, bo i krwawienie mogło zacząć się w domu i mogłoby być nieciekawie. Znalazłaś się o właściwej porze we właściwym miejscu!
Anitajas, a jak Twoje dusznosci??
No są nadal :/ No i te nocne bezdechy znowu powróciły :/ Po prostu zrywam się w nocy bo mam wrażenie, że zaraz się uduszę - masakra!
Anitkajas jak sie czujesz? Ja znow mam jakis gorszy okres i doslownie napycham sie slodyczami

. Na szczescie cukier na czczo to 91 max.
To witaj w klubie

Ja też mam gorszy okres i zżeram tonami słodycze :/ Bosh....Tylko, że u Ciebie cukier na czczo max 91 a u mnie ponad 100 :/
Heh..ja też jestem pozamykana na 4 spusty i niech tak zostanie. Bo teraz przez weekend jestem sama, bo maż z córcią jadą na komunię i jestem zdana tylko na siebie.
Dziewczyny dobrze, że kończy sie ten tydzień, bo ja jakiś maraton mam od kilku dni. Codziennie biegam po lekarzach od badania na badanie. A po badaniach na zakupy

Już Wam pisałam, że byłam w srodę na USG i wyszło, że młody waży 3316 g. Wczoraj byłam na kolejnym USG, bo na tym poprzednim nie dało się sprawdzić przepływów i robiłam jeszcze raz z tymże że teraz dodatkowo (płatnie) robiłam echo serca maluszka. Wszystko wyszło ok. Jedynie wczraj wyszło, że młody nie waży 3316 g ale waży 3016g. Ciekawe, kto się walnął

I ciekawe ile faktycznie młody waży hm....

Dzisiaj z rana byłam na wizycie u diabetologa. Potem znowu kilkugodzinne zakupy. Musiałam młodej kupić jakąś kurteczkę, bo z tej co ma to wyrosła :/ i przy okazji pokupowałam inne różne rzeczy i kasa poszłaaaaa...a ja jeszcze muszę kupić pościel do łóżeczka!
Muszę sobie podsumowac, co mam z tej wyprawki a czego jeszcze mi brakuje i może spakuje torbę, skoro mam się na IP stawić za tydzien w pt? Generalnie nie jest powiedziane, ze będę już rodzić, porprostu mają mnie pooglądać