martyyyyna
Fanka BB :)
martyyna - o tak, razy w szyjkę macicy to najgorsza możliwość![]()
Po przytulaniu z mężem teraz mi właśnie moja malutka daje popalić. Tak kłuje, nie wiadomo czy nogi zaciskać czy wręcz przeciwnie ;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
martyyna - o tak, razy w szyjkę macicy to najgorsza możliwość![]()
Coś w tym może być bo dzisiaj po wszystkim też musiałam od razu lecieć na siku i powiem Ci, że efekt jest żaden. A poprzednio jak leżałam to się potem przez kilka godzin coś działo...Wracajac jeszcze do porodu, itp. próbuje nowa metody czyli dlugie leżenie po przytulaskach z mezem...moze to cos pomoze, bo wczesniej szybko się zrywalam na siku.

ale lekarka powiedziało otwarcie ''niech je ile chce'':-)
zaczal mi sie nawal wiec calkiem mi to na reke
bylo i wyobrazcie sobie ze calkiem wyspana jestem mimo iz spalam gdzies od 5 do 8 ;-) U nas wreszcie przestalo padac i wyszlo słonce bo od 14.05 lało prawie bez przerwy.Co do mnie to czuje sie super nic mnie nie boli nie ciagnie jest tylko problem ze wstawaniem z lezenia czy półlezenia nie moge sie mocno smiac i kaszlnąć no ale w porownaniu z cc z Emi to niebo a ziemia.Emilka chetnie pomaga cieszy sie ze ma siostrzyczke poki co nie ma zazdrosci
pewnie niebawem sie pojawi.
co do szczepienia ma meingokoki to mozna szczepic pozniej ja Emilke zaszczepilam po 2 rż tu macie schemat | Wiek (mies.)[SUP]a[/SUP] | Dawkowanie szczepionki skoniugowanej |
| 2–6 | 3 dawki co 4–6 tygodni + 1 dawka przypominająca po ukończeniu roku[SUP]b[/SUP] |
| 6–11 | 2 dawki co 4–6 tygodni + 1 dawka przypominająca po ukończeniu roku[SUP]b[/SUP] |
| 12-23 | 2 dawki w odstępie co najmniej 2 miesięcy |
| 24– 59 | 1 dawka |