Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lena_no - miłe zaskoczenie![]()
Ciąża z synkiem była planowana. Potem próbowaliśmy, ale poroniłam więc odłożyliśmy starania na bok. Do tego doszła przeprowadzka i nowa praca. I tu nagle patrzę okres 4 dni się spóżnia
Najlepsze jest to, że w tym miesiącu prawie w ogóle się nie kochaliśmy, bo byłam wiecznie zabiegana i zmęczona. Więc zaskoczona byłam gdy zrobiłam test a tu II kreseczki:-)a jak sie laczy posty ?bo ja nie zaszlam jeszcze tak daleko heheh
ale dobrze wiedziec dziekuje :*

to dokładnie tak jak u nasNajlepsze jest to, że w tym miesiącu prawie w ogóle się nie kochaliśmy, bo byłam wiecznie zabiegana i zmęczona. Więc zaskoczona byłam gdy zrobiłam test a tu II kreseczki:-)
Mum_to_be gratulacje, ale sie naczekalas! Trzymamy kciuki za szczęśliwe rozwiazanie![]()
Dzięki dziewczyny! Ja się po prostu w pewnym momencie poddałam i w końcu zdecydowałam sie na in-vitro.mum_to_be - podziwiam za sile zebrana przez te wszystkie lata , wytrwalosc i wiarerozumiem co przeszlas bo sama mialam dwa podejscia in vitro dwa nie udane niestety mimo superr wynikow dobrych zarodkow i mlodego wieku
zycze powodzenia i mam nadzieje ze zostaniemy w kontakcie
ponoc jak ma sie wysoka betke po transferze i wysoki przyrost to dwie fasolki lub wiecej
zasluzylas na podwojne szczescie za ta wytrwalosc
![]()