reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majówki 2014

aethete no jestem ;););*
Niunia super podejście ;) a choroba przyszła po slubue ? Sory za wscibstwo ale iezko mi to ogarnac...;/
Nadzieja usg tak pokazało moze wczesniej owu byla ;)

reklama
annte, mi się marzy dziewczynka, a mężowi synek ;) na logikę powinna być dziewczynka, bo się kochaliśmy zaraz po @, czyli przed owu. Ale jakoś mam uczucie na chłopaka... nie wiem dlaczego :eek: ja to już bym płeć chciała poznać, a to tyle jeszcze czekać trzeba :-p

sagaa, to ja na Ciebie poluję bo pogadać chciałam, a Ty tak cichaczem na forum mi przemknąć chciałaś :no: :-p:-p:-p

Aesthete uzbroj sie w cierpliwosc ;) ja to chcialM 2 synka ale teraz dziewucha mi po obie chodzi i chyba takie przeccie. Mnie to obojętne.

Annte ja z moim bratem mamy mega przyjacielskie wiezy i nie zamienilabym go na siostrę druga bo ja też mam a zkontaktami roznue ;/

Ostatnia edycja:
annte- wlasnie mam takie marzenie jak ty dwie dziewczynki :d mamy dom i osobne pokoje by sie znalazly ale marza mi sie dziewczynki :d poprstu niema innej opcji bedzie sliczna zdrowa dziewczynka :) ja mieszkam na stale w niemczech wiec nie mam wyboru isc prywatnie czy na kase chorych poprstu ide gdzie chce na kase chorych i mi placa :) wiec niema problemu moja lekarka ma chyba dobry sprzecik i robia 4d tez u nich ekstra platne 89,euro wiec chyba tylko raz zrobimy bo szkoda kasy za tyle to juz kupimy cos dla dziecka :) a plec to mowila ze niby pewne na100% bedzie w 18 tygodniu moze byc ze wczesnije ale nie na 100% :)

sagaa31-tak maz byl chory jak sie zenilismy tzn byl po cyklach chemii i operacji mowila ze jak skonczy chemie to wtedy slub :) zeby fajnie wlosy mu odrosly :p

aesthete - hehe no to widze ze chcemy same dziewczynki hehehe ja tze juz nie moge sie doczekac kiedy poznam plec a kiedy u was bedzie cos wiadomo lekarz mowil? hehehe jak sie dowiem tozaczne szal kupowania hehehe

Ostatnia edycja:
no z rodzeństwem różnie bywa... :) mój mąż ma siostrę, z którą się świetnie dogaduje. A ja z kolei mam najlepszą siostrę na świecie, której bym nie zamieniła na żadną inną :) mimo, że nasze kontakty tak mocno się zacieśniły jakieś 6-7 lat temu, bo między nami jest prawie 6 lat różnicy i zawsze mnie jak gówniarę traktowała ;)

niunia, ja dopiero mam w czwartek pierwszą wizytę :p bo mój gin na urlopie był, więc cokolwiek dopiero będę wtedy wiedzieć ;)

Ostatnia edycja:
Straciatella​, niunia już pisała :D

mialam 19 lat jak wyszlam za maz,a maz 22 :) bardzo sie kochalismy i nie chcielismy czekac szkoda nam bylo zycia :) malzenstwem bylismy poltora roku niesttey tak krtoko a to byl tej jedyny :)ten mi przeznaczony to na jego widok poczulam motylki w brzuchu i to jego jedynego najbardziej kochalam :) i bede na zawsze kochac :)

NIuNIA PLEC NA 70%znałam w 13,5 tyg na 3d potem na zwyklym usg w 17 tyg bo tak mi przypadla wizyta potwierdziło na 100
Wskazówka jedzcie czekoladę przed usg zeby dziec sie poruszał jak pojdziecie na płeć albovogladac maluszka;) rada mojej gin;)

aesthete-to u mnie szaleja milaam jjz 3 wizyty , jedna u poloznej i 4 razy usg w tym jedno nie planowane bo w szpitalu :) a nastpena wizyte mam 2 pazdziernika :D

straciatella- mialam 19 :) a maz 22 :) nigdy nie bede zalowac i to najelpsze co mnie w zyciu spotkalo ale dochodze do wniosku ze lepiej przezyc z kims szczesliwie i w milosci 2,5 roku niz cale zycie w przymusie i nieszczesciu :) mi sie udalo bo moj maz byl ideal :) drugiego takiego nigdy nigdzie nie znajde i gdybym miala jednak kiedys synka to chcialabym zeby wyrosl na tak wspanialego czlowieka jak on :)

sagaa31- od teraz przez kazda wizyta walne se pol czekolady heheh dzieki :) za rade :D

Ostatnia edycja:
reklama
saga, jak jeść czekoladę, kiedy od słodyczy mnie odrzuca? ;( czyli za jakieś 6 tygodni może poznam płeć? :happy:
a jak w czwartek będę szła do gina to z pustym czy pełnym pęcherzem?

Do góry