reklama
annte, mi się marzy dziewczynka, a mężowi synek
na logikę powinna być dziewczynka, bo się kochaliśmy zaraz po @, czyli przed owu. Ale jakoś mam uczucie na chłopaka... nie wiem dlaczego
ja to już bym płeć chciała poznać, a to tyle jeszcze czekać trzeba 
sagaa, to ja na Ciebie poluję bo pogadać chciałam, a Ty tak cichaczem na forum mi przemknąć chciałaś

sagaa, to ja na Ciebie poluję bo pogadać chciałam, a Ty tak cichaczem na forum mi przemknąć chciałaś

sagaa31
Fanka BB :)
Aesthete uzbroj sie w cierpliwosc
ja to chcialM 2 synka ale teraz dziewucha mi po obie chodzi i chyba takie przeccie. Mnie to obojętne.
Annte ja z moim bratem mamy mega przyjacielskie wiezy i nie zamienilabym go na siostrę druga bo ja też mam a zkontaktami roznue ;/
Annte ja z moim bratem mamy mega przyjacielskie wiezy i nie zamienilabym go na siostrę druga bo ja też mam a zkontaktami roznue ;/
Ostatnia edycja:
niuniaa
annte- wlasnie mam takie marzenie jak ty dwie dziewczynki :d mamy dom i osobne pokoje by sie znalazly ale marza mi sie dziewczynki :d poprstu niema innej opcji bedzie sliczna zdrowa dziewczynka
ja mieszkam na stale w niemczech wiec nie mam wyboru isc prywatnie czy na kase chorych poprstu ide gdzie chce na kase chorych i mi placa
wiec niema problemu moja lekarka ma chyba dobry sprzecik i robia 4d tez u nich ekstra platne 89,euro wiec chyba tylko raz zrobimy bo szkoda kasy za tyle to juz kupimy cos dla dziecka
a plec to mowila ze niby pewne na100% bedzie w 18 tygodniu moze byc ze wczesnije ale nie na 100%
sagaa31-tak maz byl chory jak sie zenilismy tzn byl po cyklach chemii i operacji mowila ze jak skonczy chemie to wtedy slub
zeby fajnie wlosy mu odrosly 
aesthete - hehe no to widze ze chcemy same dziewczynki hehehe ja tze juz nie moge sie doczekac kiedy poznam plec a kiedy u was bedzie cos wiadomo lekarz mowil? hehehe jak sie dowiem tozaczne szal kupowania hehehe
sagaa31-tak maz byl chory jak sie zenilismy tzn byl po cyklach chemii i operacji mowila ze jak skonczy chemie to wtedy slub
aesthete - hehe no to widze ze chcemy same dziewczynki hehehe ja tze juz nie moge sie doczekac kiedy poznam plec a kiedy u was bedzie cos wiadomo lekarz mowil? hehehe jak sie dowiem tozaczne szal kupowania hehehe
Ostatnia edycja:
no z rodzeństwem różnie bywa...
mój mąż ma siostrę, z którą się świetnie dogaduje. A ja z kolei mam najlepszą siostrę na świecie, której bym nie zamieniła na żadną inną
mimo, że nasze kontakty tak mocno się zacieśniły jakieś 6-7 lat temu, bo między nami jest prawie 6 lat różnicy i zawsze mnie jak gówniarę traktowała 
niunia, ja dopiero mam w czwartek pierwszą wizytę
bo mój gin na urlopie był, więc cokolwiek dopiero będę wtedy wiedzieć 
niunia, ja dopiero mam w czwartek pierwszą wizytę
Ostatnia edycja:
Straciatella
niuniaa - to ile ty miałaś lat jak brałaś ślub? Przepraszam za to pytanie, ale ciekawość mnie zżera...
Biedna..
Biedna..
Straciatella, niunia już pisała 
mialam 19 lat jak wyszlam za maz,a maz 22bardzo sie kochalismy i nie chcielismy czekac szkoda nam bylo zycia
malzenstwem bylismy poltora roku niesttey tak krtoko a to byl tej jedyny
ten mi przeznaczony to na jego widok poczulam motylki w brzuchu i to jego jedynego najbardziej kochalam
i bede na zawsze kochac
![]()
sagaa31
NIuNIA PLEC NA 70%znałam w 13,5 tyg na 3d potem na zwyklym usg w 17 tyg bo tak mi przypadla wizyta potwierdziło na 100
Wskazówka jedzcie czekoladę przed usg zeby dziec sie poruszał jak pojdziecie na płeć albovogladac maluszka
rada mojej gin
Wskazówka jedzcie czekoladę przed usg zeby dziec sie poruszał jak pojdziecie na płeć albovogladac maluszka
niuniaa
aesthete-to u mnie szaleja milaam jjz 3 wizyty , jedna u poloznej i 4 razy usg w tym jedno nie planowane bo w szpitalu
a nastpena wizyte mam 2 pazdziernika 
straciatella- mialam 19
a maz 22
nigdy nie bede zalowac i to najelpsze co mnie w zyciu spotkalo ale dochodze do wniosku ze lepiej przezyc z kims szczesliwie i w milosci 2,5 roku niz cale zycie w przymusie i nieszczesciu
mi sie udalo bo moj maz byl ideal
drugiego takiego nigdy nigdzie nie znajde i gdybym miala jednak kiedys synka to chcialabym zeby wyrosl na tak wspanialego czlowieka jak on 
sagaa31- od teraz przez kazda wizyta walne se pol czekolady heheh dzieki
za rade 
straciatella- mialam 19
sagaa31- od teraz przez kazda wizyta walne se pol czekolady heheh dzieki
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: