Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To tak jak i u mnieCiąża z synkiem była planowana. Potem próbowaliśmy, ale poroniłam więc odłożyliśmy starania na bok. Do tego doszła przeprowadzka i nowa praca. I tu nagle patrzę okres 4 dni się spóżnia
Najlepsze jest to, że w tym miesiącu prawie w ogóle się nie kochaliśmy, bo byłam wiecznie zabiegana i zmęczona. Więc zaskoczona byłam gdy zrobiłam test a tu II kreseczki:-)
mum_to_be - tak udalo sie naturalnie ale z innym partnerem, poniewaz maz umarli powiem ci ze ja za duzo to mdlosci nie mam
najgorsze sa migreny , transfer udany z mrozaczkow czy ze swiezych ?
![]()
Ja walczę z niskim ciśnieniem, więc jestem na bieżąco i wiem, że wysokie jest bardzo niebezpieczne w ciąży. Tzn. oczywiście wszystko będzie napewno dobrze ale musisz kontrolować i w razie co brać leki
. Co Ci przepisali? Isoptin?
anette-oh to wiesz o czym mowie mi lekarz powiedzial ze moze byc ze migreny ustana albo sie nasila w moim przypadku jest coraz gorzejjuz druga coreczka w planach ? ja tez bym chciala dwie
ale zobaczyym a teraz normlanie definitwynie czuje dziewczynke hehehe a ty jak czulas podczas pierwszej ciazy ?