reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majówki 2014

reklama
Aest coś slodkiego ogólnie. Ale najlepiej cis czekoladowego moze ci przejdzie odrzucenie później. Z pełnym bo już przez brzuch będziesz mieć usg, chyba że na sprzęt ten i ten to dzie nie istotne . Tak se myślę ;p

a ja jeem same owocki :d i warzywka taki mi smakuja jak nigdy :d zaraz atakuje ananasa i kiwi hehhe :) pewnie dla tego ze nie mam nic slodkiego :p

hej dziewczyny wieczorową porą :-)

Ogarnęła mnie taka niemoc, że szok. Ostatnio chodzę na spowolnionych obrotach, ale dzisiaj to już przechodzę sama siebie :-(. Niech już przyjdzie II trymestr, żeby mieć więcej energii. Tyle co u mnie.

Witam Nowe Majówczeki.

Mum_tu_be - gratuluję w końcu wyczekiwanych II kreseczek. Życzę Wam dwóch dzieciaków bo po prostu zasłużyliście na to ;-).
Straciatella - super, że ciśnienie spadło i mam nadzieję, że sytuacja się nie powtórzy.
Annte - kurteczkę kupiliśmy w końcu w reserved, podobała mi się w C&a, ale byłam w 3 sklepach z 6 w Warszawie i nie było śladu po rozmiarze 86. W sklepie internetowym też nie było już rozmiarów :-(
Lena - korzystaj póki jest teściowa i zazdroszczę takiego obiadku.

Jeżeli kogoś pominęłam z odpowiedzią to bardzo przepraszam :zawstydzona/y:.

Jeżeli ktoś jutro wizytuje to będę trzymała kciuki

Zmykam spać. Dobranoc Kobitki;-)

Witam majóweczki,
Czy któraś z Was ma do polecenia dobrego endokrynologa w Warszawie?
Pytam ponieważ muszę isc w ciagu tygodnia na wizytę bo bardzo niskie TSH mi wyszło, a nigdy nie miałam z tym problemów.
Pozdrawiam serdecznie

wichurka82- to my w tym samy czasie ciazy heheh
ja tez mykam spac :d tzn tulic sie z moim ukochanym :) i potem spac moze mnie dzis wymasuje hihih kolorowych snow do rana:)

Ostatnia edycja:
Widzę, że temat płci się rozkręcił :tak: Powiem wam, że mi to całkowicie obojętnie. Przy pierwszej ciąży bardzo chciałam córeczkę, ale urodził się wspaniały syenk, którego bym na żadną dziewczynkę nie zamieniła :) I tak od tego czasu zmieniło się moje podejście. Nie nastawiam się na nic i będe się cieszyć niezależnie od tego co będzie :) Synek i mąż cały czas powtarzają, że teraz będzie córeczka. Ja nie mam kompletnie żadnego przeczucia, ale coś mi się wydaje, że będzie drugi synio :)

Ja zaraz idę się kłaść. Coś pod wieczór gorzej się czuje:no:
Brzuch mam jak balon i tak jakaś otępiała jestem.. w dodatku trochę mi niedobrze.
No cóż takie są uroki ciąży :) Trzeba zacisnąć zęby i przetrwać :)
Ah byle do soboty!

Dobranoc majóweczki!

Witam wszystkie nowe mamusie majowe!;)
Ja króciutko dzisiaj bo dalej zle sie czuje. Nie boli mnie juz glowa ale strasznie meczy katar i kaszel. Znowu caly dzien przelezalam. Dzisiaj jakos wyjatkowo bolal mnie brzuch tak jak na okres. W ktoryms momencie to no-spe wzielam. Czy Wy Tez tak macie? Czy mam sie czym martwić? Nie pojawila sie przy tym nawet kropelka krwi.
Bez buziaczkow bo zarazam, :)

Witam kobietki, nie pisze bo zaliczylam dentyste i umieram :x
Martus dziekuje za dopisanie mnie:)
Myszka witamy nowa mamusie:)
KaśkaSiunia ja bylam w ok 3 tyg i juz pecherzyk bylo widac, wstawilam kilka stron zdjecia, mozesz sobie zobaczyc..
PrzyszlyTata rozniez zycze zdrowka dla mamusi i dzieciatka :) Zagladaj czesciej:)
Rurka witamy:)
Nadzieja oo jak Ty z Leszna to mamy do siebie tylko 30km drogi:):) w Lesznie to ja prawko zdawalam ;-) Jest jeszcze jakas mamusia z wlkp???
Tyle produkujecie ze dopiero doczytalam koniec...
Przez tego dentyste spac nie moge wrrrr... Dobranoc Kobietki ;-)

reklama
Ja jeszcze późna nocą :)

mum_to_be przeszłas długą drogę teraz czas na wynagrodzenie gratuluje :)

Straciatella mierz sobie teraz chociaż raz dziennie ciśnienie bo ono w ciąży jest niebezpieczne...

niuniaa swoje przeszłaś mąż napewno nad Tobą czuwa i twoim maleństwem...

Co do płci mnie to jet obojętne byle ino zdrowe:tak:

Do góry