• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majówki 2014

Hej!

Co do luteiny to nie pomogę bo tylko duphaston brałam. Na początku brałam 3x1 a teraz od poniedziałku mam wybrać resztę opakowania 2x pół tabletki i koniec z dupkiem ;-).

Makao - Jesteś bardzo dzielna. Widać że twoja dzidzia będzie bardzo bardzo kochana i wypieszczona (oczywiście jak każde dzieciątko majowe) przez trudności jakie was spotkamy. I kolejne potwierdzenie, że zawsze trzeba mieć nadzieję.

Stazi - ja też oglądam ten program na TLC i też za każdym razem płaczę razem z bohaterami odcinków.

Odnośnie prowadzenia samochodu to ja też czuje się o wiele lepiej jako kierowca. I też nie mam zaufania do innych uczestników drogi.

Dzisiaj jakieś zakupki i na cmentarz zawieźć kwiatki, żeby ich jutro nie dźwigać.

Miłego dnia dziewczyny ;-)

reklama
a ja postanowiłam przepisać się z usg wtorkowego na tę sobotę. coś już sobie we łbie uroiłam i nie ma przeproś. ja po luteinie też miałam bardzo dużo takiej wody. zastanawialam się nawet czy to jakieś nietrzymanie moczu czy co. no nic, zobaczymy w sobotę jak będzie. trzymajcie kciuki dziewczyny bo zaczynam chodzić po ścianach.

edit: na dziś przemówiłam na 16.10.

paranoik to ja:)

Ostatnia edycja:
Hejka Majóweczki :-)
Obcykałam to ubezpieczenie i faktycznie karencja 9 miesięcy musi być, więc mnie nie obejmie chociaż bym chciała:cool:

Widziałam, że pisałyście o aptekach, ja zawsze kupuję w Aptece Gemini, w Gdańsku jest ta sieć i przez internet zawsze jest taniej a mozna odebrac osobiście nie ponosząc kosztów dostawy: Dermokosmetyki, suplementy diety, artykuły higieniczne, leki bez recepty

Od dziś w biedronce jest zestaw pościeli dla maluszka za 39.99zł wydaje mi się, że się opłaca więc idę kupić, niech już czeka: Biedronka - Czysto w każdym kącie

Zjadłabym ciasto jakieś...marchewkowe, dyniowe, obojętnie :-)

oo fajnie :))
blisko mam biedronkę i wczoraj nie widziałam :)
widziałam rożki z myjką, szkoda że same różowe zostały ...:(

dziewczyny czy wy też tak macie że czasem poprostu nie macie apetytu, skubniecie trochę i macie dość??:confused:
ja na przykład od kilku dni(dokładnie po tym jak zwymiotowałam zupę kalafiorową bo był rozgotowany por), w ogóle nie mam apetytu na jakiekolwiek zupy...
Zjem samo drugie danie bo na samą myśl o zupce mnie mdli :(
To samo tyczy się picia... przejdzie mi przez gardło tylko herbatka z cukrem i cytryną.
Ani wody z sokiem, wodę mineralną to piję na siłę dwa litry to mi starcza na 4 dni ;|

Gotuję też zupę pieczarkową, może się zmuszę do zjedzenia...

Ostatnia edycja:
hmm, taki maluch nie potrzebuje poduszeczki, może się nią nawet udusić. dla trochę starszego dzieciaczka jest super, i też chyba kupię:)) bo cena naprawdę rewelacyjna.

Janko był majowy i on spał w rożku po prostu. a jak było bardzo ciepło (a było!!!!), to po prostu pod pieluszką flanelową spał. czyli na materac prześcieradełko z gumką. pod materacyk od strony główki była podłożona mini poduszeczka, żeby był jednak spadek. i on bez podusi w rożku lub pod pieluszką sypiał sobie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry