reklama

Majówki 2014

niunia - często się tak zdarza, że z dwóch zarodów "przeżyje" jeden. Nic się nie martw i nie ubolewaj nad tym, można by rzec że to fizjologia.
Cieszę się że z fasolką wszystko ok i gratuluje bijącego serduszka :tak:

lena_no
- szczęściara z Ciebie, że nie ma mdłości. A jak z sennością?

reklama
Straciatella- dzisiaj "babciny" obiadek. Zupka pomidorowa i naleśniki z owocami.
niuniaa- oj szkoda ze nie ma dwóch fasolech:-( ale wiekszosc z nas tutaj napewno bedzie miala po jednej fasolce:-D Chyba nam nie uciekniesz do kwietniówek?

Dziewczyny mi sie tak strasznie nic dzisiaj nie chce ze szok:szok: Miałam w planie posprzątać cały dom bo jutro i w sobote ide na zajęcia a nie zrobiłam jeszcze nic:szok: oprócz podstawowych rzeczy. Wogóle dzis mam znowu doła:no: jakos tak co drugi dzien mnie łapie. Normalnie ryczeć mi się chce:-(:-(

Hahaha.. chcę wam tu odpisywać i z automatu piszę "Dear Sir".. chyba za dużo maili dzisiaj :-)

Ewelinka - mniam!!! Ale bym zjadła. Choć na słodkie nie ciągnie mnie w ogóle :tak: Doła masz? No moja droga, to chyba normalne :rofl2: ja też tak mam. A to mnie wszystkod enerwuje, a to rycze bez powodu.. a to dochodzę nawet do wniosów, że po co mi drugie dziecko.. i że już mam dość i w ogóle. Takie to ot ubolewania ciężarówek :-)

Witam wszystkie Majóweczki i pewnie równiez do Was dołączę. :) Test paskowy robiłam 1 września i były dwie kreseczki. 3 września poszłam na testy do laboratorium i beta wyszła 169 mIU/ml. Termin porodu to gdzieś 12 maja 2014. Mam juz jednego synka, Wojtusia i teraz fajnie by było, żeby była dziewczynka ;) Wizytę u gina mam dopiero 17.09, więc dopiero wtedy będę wiedzieć coś więcej.

Straciatella- ale w pierwszej ciąży chyba czegoś takiego nie miałam:baffled: I mam takie same przemyślenia, poco drugie i wogóle :-( Ryczeć! :no:

Kiuik- witaj serdecznie i gratuluje :) Termin porodu tak jak ja :D Dopisac Cię do listy?

straciatella ostatnio to wlasnie dosc senna jestem i nie moge sie wyspac :( Wczoraj to sobie przysnelam na kanapie co mi sie normalnie nie zdarza zeby drzemac w ciagu dnia :P
niunia gratuluje bijacego serduszka :) i przykro mi z powodu drugiej fasolki :(
ewelinka widze, ze hustawka nastroju daje sie we znaki.

Kiuik- witaj serdecznie i gratuluje :) Termin porodu tak jak ja :D Dopisac Cię do listy?

Myślę, ze można :) WIdziałam, ze piszecie tam jeszcze wiek i która ciąża, więc mogę dodać, że ma 31 lat i ciąża druga. :)

W ogóle to powiem Wam, ze zastanawiałam się, czy już będzie wątek dla Majówek, więc jak zobaczyłam 64 strony, to byłam w lekkim szoku. Nieźle produktywne jesteście. :)

reklama
niuniaa ale Ci zazdroszcze, że już widziałas bijące serduszko, a drugi aniołek będzie czuwał nad bratem/siostrą:)

Mnie zaczęły gnębic złe przeczucia piersi jakos mniej mnie znów cos bolą :-(:-(

kiuik witaj :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry