• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majówki 2014

niuniaa tez mnie takie migreny spotkaly plus bole zebow kilka dni temu ale dziewczyny polecily mi brac Magnez kupialm taki

I Mi pomoglo:D
00000000008057.jpg

aesthete - mam dokladnie to samo tez mnie ciagle cos tam w dole pobolewa..

Ostatnia edycja:
reklama
szkola, ale ja nie mam żadnych upławów :happy2: ja tylko bóle mam :-p ja czekam na księgową, ma przyjechać po faktury i zastanawiam się, czy ta kobieta przyjedzie kiedyś punktualnie :baffled: umówiłyśmy się na 10:00 i sama powiedziała "postaram się być punktualnie."

o! właśnie zadzwoniła do domofonu :-p jak zawsze spóźniona :blink:

tak to juz jest niektorzy chca byc bardzo punktualni ale im to nie wychodzi hehe ale sie chociaz staraja :)

ewelinka2106 ja nawet o tym nie pomyslam ,ktoras z dziewczyn mi to polecila zarowno na bol glowy jak i zebow - bo i poki co glowa i zeby wporzadku:D a moze to jak placebo zadzialalo -uwierzylam ,ze przestanie bolec i przestalo:D w kazdym razie skoro dziala to biore dalej:D - jest specjalnie dla kobiet w ciazy wiec chyba nie mam sie co przejmowac :)

niuniaa- i to prawda tylko i wylacznie paracetamol..

Ps. ja sie zle czulam jakis czas temu- przeziebienie no i w aptece mi dali i pomoglo:)
prenatal_gripcare_medium.jpg

stazi24- niezle musze zobaczyc czy u mnie takie cos jest bo juz od tygodnia mnie grypa bierze :( taki katar kaszel nie wiem sama :(

ja chyba ide sie ubierac i kosic trawe ,dosc lenistwa heheh

I ja po teście - jedna kreska :( Popłakałam sobie, miałam wczoraj mega doła, który jeszcze nie przeszedł:-(.
Ogólnie wydaje mi się, że to mega spóźniający się @, więc czekam... gdybym była w ciąży to już by była ta druga kreseczka chociaż słaba.
Mąż mnie pocieszył, że będziemy się starać, ale wychodzi że się coś niedobrego z tymi moimi okresami dzieje:no:. Po 14.09 ruszam do ginekologa...

niuniaa - no i do tego polecam - szklanka melka cieplego z odrobina masla i miodem- koi gardlo:)

a i mi tez na "rozwalone" gardlo pomoglo plukanie- wzielam srodek odkazajacy Octenisept - rozcienczylam z woda i sobie tym gardlo przeplukalam - robilam juz tak kiedys i co prawda nie mile uczucie jest ale na drugi dzien gardlo chocby wypalone z bakteri:P i duzooo lepiej:D tylko troche cena odstrasza bo litrowa butla kolo 60-80 zl - tylko ze ma bardzo duzo zastosowan ,ze warto no i mozna uzywac do przemywania jak sie nam grzybek przyplata;) tak wiec ogolnie polecam :D

reklama
niuniaa, stazi- mnie tez chyba coś bierze. Od czasu do czasu mam takie napady suchego kaszlu :( W poprzedniej ciązy tez tak miałam. Choroba na początek. No i tradycyjnie w ciązy bóle zębów:wściekła/y::wściekła/y:
Trinaesi- przykro mi bardzo. Trzymam kciuki za kolejne staranka. A z tymi okresami to koniecznie zgłoś sie do ginekologa:tak:

stazi- ja Octenisept mam taki mały (50ml) w spreju:tak: Super rzecz:tak: Używam go bardziej do odkażania ran. Ale ma mnóstwo zastosowań.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry