• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majówki 2014

Witam majóweczki :)

niuniaa- oparzeniem sie wogóle nie przejmuj. Moja znajoma w zaawansowanej ciaży robiła sok i przy pasteryzacji jak wyciągała słoik to jej pękł w rękach i wylał sie prosto na brzuch. Była strasznie poparzona a mała Milenka niema nawet małej "kropeczki" jest zdrowa i napewno jej to nie zaszkodziło.:-)
Jeśli chodzi o poród to zdecydowanie SN! No chyba ze bedzie koniecznosc. Ale zebym sama z własnego wyboru sie na to zdecydowała to nigdy. Tak jak Lena urodziłam synka sn i gdy przeszłam na sale poporodową to juz latałam jak oszalała:-D nawet położne mnie upominały zebym leżała bo mogę zesłabnąć:baffled: ale ja miałam tyle energi ze nie potrafiłam. Krocze wogóle mnie nie bolało (chyba adrenalina działała):rofl2: Jak wyszłam ze szpitala to juz troszke czułam i musiałam siedziec spokojnie.:baffled: A moja bratowa miała cc i jeszcze miesiąć po chodziła obolała.
stazi- piękny teścik
Wasila- o tak poród z męzem rewelacja dodawał mi wiele otuchy i poprostu był co bardzo mnie motywowało i super sie czułam;-)
Martusia22267- trzymam kciuki zebys do nas dołączyła
aNilewe_- bardziej płaski brzuszek jeszcze:-p
martuskubus- mój M tez czasem łapie taki wirus sprzątania :-) ale tylko czasem:-D

U mnie wszystko chyba ok. Nieustający ból podbrzusza jak na @. A i wczoraj wieczorem poczułam ból krzyży (moze ze zmęczenia) :confused:

Dziewczyny kurcze niewiem czemu, dzien mija a mój suwaczek sie nie zmienia (nie pisze ze jeden dzien dluzej) codziennie coś zmieniam i dalej nic. Wczesniej nie miałam z tym problemu a teraz cos nie tak. Suwaczek ślubny jest ok tylko ciazowy i wiek dziecka sie nie przesuwa :wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
ewelinka moze zrob nowy suwaczek i wklej go jeszcze raz? Co do bolow podbrzusza jak na @ i lekkiego bolu krzyza to tez miewam kilka razy dziennie. Jakos bardzo bolesne nie sa, ale bywaja nieprzyjemne:-p No, ale w koncu wszystko w srodku przygotowuje sie na maluszka wiec trzeba to jakos scierpiec.

No i juz w pracy.
Dobrze, ze to juz czwartek, bo chcialabym sie w koncu wyspac:tak:

Lena- juz to robiłam:confused: Ale jeszcze spróbuje i zobaczymy jutro:tak: Jeszcze dopytam, robie suwaczek kopiuje adres i wklejam bezpośrednio ?! A i powiedz mi jeszcze jak Ci pokazuje mój suwaczek? tydzien 4 i 3 dzien? czy 2 dzien??

Ostatnia edycja:
czesc Wam wstalam nawet mam sily piekna ciepla letnia pogoda pranie sprzatnie budowa do teraz dostalam fona ze umarla kolezanki mama ,zarazem sasiadka z ulicy> mam zalamke, koboeta fajna miala ciezkie zycie meza pjacego bijacego rozeszli sie dwie corki ktore zostaly same z babcie < czyli mam ich mamy> za rok jedna z nich miala wyjsc za maz;/ nie dociera to do mnie codziennie jakos pod gorke;(

jesli chodzi o porod nastawilam sie na naturalny wszystko bylo super i nawet o cesarce nie myslalam i nie czytlama niestety moj dziec tak sie wbil w kanal ze sie zaklinowal i 13 h rodzenia skonczylo sie cc, zle zniosilam powrot bo nie wiedzialam co sie dzieje po cesarce jak to wyglada itd glupia sie nadwurezalam a potem cierpialam...takze zbierzcie podstawowe info na ten temat zeby wam bylo latwiej w razie W...

witam nowe majoweczki i 3 mam kciuki za testujace..

w 1 ciazy mialam zaparacia nic na mnie nie dzialao przez 3 tyg moze 2 razy bylam na ubikacji, teraz juz od razu wspomagam sie activia

reklama
szkola, ale ja nie mam żadnych upławów :happy2: ja tylko bóle mam :-p ja czekam na księgową, ma przyjechać po faktury i zastanawiam się, czy ta kobieta przyjedzie kiedyś punktualnie :baffled: umówiłyśmy się na 10:00 i sama powiedziała "postaram się być punktualnie."

o! właśnie zadzwoniła do domofonu :-p jak zawsze spóźniona :blink:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry