• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majówki 2014

Brownagula moźemy 2 paracetamole brać w ciąży nq 24 h, ja też często cierpie z powodu bólu głowy i jie rqz zwróciłam tabletki więc gin przepisał mi paracetamol w czopkach by szybko zqdziałał. Już teraz tab nie zqszkodzą maleństwu, możesz spokojnie wziąć bo lepiej brać tab niż cierpieć i się stresować bo ten stres jest bardziej niezdrowy dla dzidzi niż leki.

Ja dziś w nocy walczyłam z bólem brzucha, po raz 1 tak mbie bolał a dopiero co pisałam że nie mam takich dolegliwości i proszę Bobik się zqczął rozpychać:o

reklama
Czesc Dziewczyny! Pogoda zle na mnie wplywa. Ciagle deszcz za oknem. W dodatku jestem bez energii. Na nic nie mam ochoty tzn jedzenie tak :) ale jesli chodzi o porzadki to masakra. Wszystko robie na raty. A jak moj mezus wejdzie do lazienki, to uwierzcie mi wyglada tam jak po wojnie. Tylko, zeby dzidzius nie wyrodzil sie za tatusiem,bo za 2 bede sprzatac:)

Ostanio kupilam sobie takie fajne legginsy ciazowe w hm lekkie bardzo. Zalozylam je a tam dziura na udzie...nie chcialo mi sie isc i ich oddawac. Zszylam,to i chodze dalej.

Zobaczcie moje zakupy:D Te skarpetki,to dostalismy w prezencie. O tej sowie maz jeszcze nie wie. Bo kupilam na poczatku micky i byl zly dlaczego dla dziewczynki a nie neutrualne. Na drugi dzien poszlam znowu do h&m i kupilam sowe :D
20131103_112005.jpg

Załączniki

• 20131103_112005.jpg
    20131103_112005.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 86
O to okazyjna cena nawet :-) ciekawe czy w PL mają takie ładne ciuszki, muszę spacerek po butikach sobie zrobić :-) najlepiej kupować stopniowo by na raz się nie spłukac do cna :-)

Wichurka - ja jestem w trakcie odstawiania dupka. Tylko u mnie nie jest to z dnia na dzień a 14 tabletek mam brać 2xpół tabletki dziennie a potem koniec. Jak na razie nie mam żadnych dolegliwości.

Aesthete - To prawda, że w domu zawsze jest coś do zrobienia i to studzienka bez dna :-(. Mieszkanie w bloku z ogródkiem to taka alternatywa - bardzo fajny pomysł.

U mnie nie zapeszając przeszły mdłości. Pozostał mi jeszcze leń :-) i wieczna ochota na spanie. Dzisiaj dzień lenia, siedzimy z mała w domu i nic nie robimy ;-). M w pracy do wieczora więc spokój w domu ;-)

miłego dnia kobitki ;-)

Mia widziałam te ciuszki w h&m :) ale ceny niektórych to istny sajgon :)
Ja oglądałam legginsy ciążowe w h&m i się wkurzyłam bo rozmiar s 79,99zł, a m,l,xl już 39,99zł :eek: gdzie sprawiedliwość ???

nie wytrzymałam i po waszych poradach i łyknęłam apapa... troszkę mnie przymuliło,odrobinkę ulżyło...
Ból mi tak "łazi" po głowie... raz okolice czoła,raz nad uszami raz cała głowa mi pulsuje...:baffled:
I powiedziałam mężowi że jak jeszcze raz ktoś do niego zadzwoni w środku nocy(jak dziś) i mnie obudzi to nie ręczę za siebie...
Nie ważne kto i po co zwyzywam !:crazy:

reklama
Mia ubranka słodkie , pomyśleć że na lato wyklują się nasze pisklaki :-)
Mam dziś listopadową deprechę chyba ,mnie łapie w nocy popłakałam mojego nie ma pojechał do rodziny więc mogę się rozklejać . trochę zazdroszczę wam mdłości mi już powoli odpuszczają i mam za dużo siły na myślenie o Antosiu .Dziś mielibyśmy trzy tygodnie do terminu porodu. Mam w telefonie super program który liczy dni dzidzi ale ma defekt nie można zainstalować dwóch i tak zmieniam ustawienia, z Antosia na tego maluszka. Ale maja tak samo cztery dni mniej na usg niż według OM . Nie mam pomysłu jak przeżyć listopad .:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry