aesthete
Fanka BB :)
ja mam ten balsam:aesthete - dziękuję za informacje, i chyba jednak odłoże sexy mame i tez kupię te rossmanowskie oliwke :-)
Rossnet > produkt
i jeszcze chciałam to:
Rossnet > produkt ale akurat u mnie w rossmanie nie było i zwykłą oliwkę na razie używam
ja tam bez pieczarek robiłamszukam inspiracji na obiad na naszym watku kulinarnymI tak mysle nad tym plackiem z kurczaka aesthete
tylko,ze tam sa pieczarki ymmm nie wiem ,czy moge
![]()
a styl też tak bardzo Ci się zmienił od ostatniej ciąży?Ja wlasnie przejrzałam stare ubrania ciążowepadłam dosłownie hehe, muszę je sprzedac chyba i kupic coś co bardzie do mnie pasuje, nie tylko rozmiarem, ale i stylem. Niby te ciuchy które z poprzedniej ciazy mam to 38, ale one są ogromne:/
spódnice wrecz zjeżdzają mi z pupy. Pewnie też trochę urośnie dodatkowo, ale czy ja wiem czy az tak?? no nie wiem, nie wazne
)
Ja nie wiem co dzis na obiad, tez nabralam ochoty na placki ziemniaczane aesthete, ale ja lubie ze smietaną i cukremmąż ma sos ze wczoraj wiec tez do plackow jak znalazł
i dla mnie i dla niego coś dobrego
) tak zrobię
))
ja zawsze jadam placki ze śmietaną, a M z cukrem
może się zdrzemniej? mi sen pomaga na ból głowyDzisiaj mi głowa pęka i nic mi się nie chce. A nie mam w domu apapu :-(
no to super, że jednak będziesz dostawać kasęI ja sie witam
Ja dzisiaj rano wszystko pozałatwiałam byłam w zusie jak urodzę będę musiała sie zarejestrować w urzedzie pracy i będe dostawać pieniądze przez 6 miesięcy.
Dzisiaj na obiad robie żeberka w jasnym sosie do tego kluski śląskie i buraczki.
Ogólnie od rana jest mi nie dobrze jak coś zjem to mi przechodzi ale zaraz wraca![]()
ja kupiłam te CIĄŻOWE OCIEPLANE DRESY/HAREMKI - rozmiar S/M (3625941278) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i są mega wygodne i fajneaeshete - też muszę kupić spodnie
dresowe,;-) tylko takie w których można
gdzieś wyjść, bo mam takie jedne,
ale oczojebne różowei byłabym
pośmiewiskiem.![]()
ja mogę od Ciebie odkupić i vitaminer i balsamale narobiłyście postów...
No więc z kosmetyków ja mam bielenda sexy mama przeciw rozstępom, oraz drugi bielenda sexy mama żel na opuchnięte nogibardzo fajnie chłodzi
Mam też ten z rossmana przeciw rozstępom ale do oddania
jeśli któraś ślązaczka chętna to mogę zabrać na spotkanko i dać
Raz się nim raz posmarowałam, to brzuch mnie zaczął swędzieć, a rano wstałam to cały brzuch w takich pryszczach czerwonych i swędzących
a po tym sexy mama nic mi nie jest
a i po kąpieli się smaruję się oliwką
dzisiaj kupiłam sobie okład Nexcare hot/cold wielokrotnego użytku, więc będzie na mój pękający łeb...Mam wyrzuty sumienia po tym że wzięłam apap i że to zaszkodzi dzidzi...
A dla dzidzi kupiłam takie spodnie welurkowe mięciutkie siwe)
PS. Jeśli któraś ślązaczka przyjmuje witaminy, to mam vita-miner prenatal aby komuś odstąpić... ja nie mogę brać bo zaraz po nim wymiotuję a szkoda żeby się zmarnowało...
no to super! gratulacje :* rośnie jak na drożdżacha chcę Wam powiedzieć, że miałam dziś wizytę. Maluszek rośnie, ma prawie 4,5 cmlece spac. dobranoc
![]()
o jaa... uwielbiam chlebek domowej robotya my wczoraj piekliśmy chlebek. mmmmmmmmmmmm. pyszny![]()
mniam... kiełbaska na cebulceJa dzisiaj na obiad niestety szybki bo nie było mnie kielbaska na cebulce no cóż. Jutro planuje zrobić łazanek na dwa dni![]()
a co do łazanek to dzisiaj od rana jęczę M że mam ochotę na łazanki
kurczę, byliśmy omówić szczegóły dzisiaj, siedzieliśmy u tego dewelopera chyba 1,5 godziny i zarezerwowaliśmy to mieszkanie
jeszcze mamy czas na ostateczną decyzję, no ale jakiś krok już wykonaliśmy. masakra 
i byłabym
pisałaś, że są fajne, jesteś nadal zadowolona? Musze też się wyposażyć ;-)
, ale nie przemówisz do