reklama

Majówki 2014

reklama
stazi24- wiem 0,50mm to o,5cm tak mi sie wydaje zwal jak zwal ja powiedzialam ze dzidzius ma juz z 4mm a lekarka sie smiala ze porawie idealnie wcelowalam heeh ja mialam pierwsze usg 28.08 to nie dostalam fotki teraz jak bylam to mi dala :) czyli na drugim usg :)

lena_no- to gdzie ty mieszkasz kochana ?:) ze tak zimno masz juz :D

lena_no- to niezle chociaz u mnie tez szalu nie ma, bo 11 stopni i chyba znowu padac bedzie ehhh :/to my tutaj internacjonalne majowki heheh bo ja z niemiec:) heheh mykam do miasta wieczorem sie odezwe :)

Milego Dnia :)

Według tego, co podają w NPR serce dziecka zaczyna bić w 21 dniu od owulacji. Jeśli ktoś mierzy temperaturę, to mozna zakładac, że 21 dni wyższych temperatur i zaczyna bić serduszko. :) U mnie dzisiaj 19 dzień. W ogóle warto mierzyć jeszcze przynajmniej przez 1 trymestr temp. bo można szybciej zobaczyć, że coś się dzieje niedobrego i iść do lekarza jeszcze zanim będzie np. plamienie, krwawienie. Tak wiec polecam :) Dużo czasu na to rano nie trzeba. :)

Dziewczyny, też tak macie, że w nocy się budzicie? Ja po prostu padam na twarz dzisiaj... Od kilku dni budzę się w nocy co kilka godzin, bo albo za gorąco, albo za zimno, albo siku... Nie mogę już, kurde, wkurza mnie to! Do tego pojawiły się mdłości - bez rzyganka, same mdłości... Straszne uczucie :D

Zaczęłam szukać dokładniejszych informacji, bo nie jestem ekspertem od NPR. "W 21 dniu ciąży zaczyna bić serduszko dziecka", czyli 21 dni od poczęcia. Teraz moje :) Nie można tak całkiem dokładnie określić, w którym dniu nastąpiło poczęcie, bo komórka jajowa żyje różną ilość czasu. Generalnie liczy się więc 21 dni z fazą wyższych temperatur. U mnie wyższe temperatury zaczęły się 22 sierpnia czyli 21dc. :)

Dziewczyny, też tak macie, że w nocy się budzicie? Ja po prostu padam na twarz dzisiaj... Od kilku dni budzę się w nocy co kilka godzin, bo albo za gorąco, albo za zimno, albo siku... Nie mogę już, kurde, wkurza mnie to! Do tego pojawiły się mdłości - bez rzyganka, same mdłości... Straszne uczucie :D

Ja tez nie moge spokojnie spac w nocy:dry:

I najgorsze jest jeszcze to, ze chocbym nie wiem ile spala i tak jestem niewyspana:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry