reklama

Majówki 2014

perelka86-ja osobiscie to sama odrazu zauwazylam na usg serduszko no i mowie do lkerza tak ze dzidzia to juz duza chyba ma ze 4mm a lekarka zmierzyla i sie smieje ze dobra jestem bo dzidzia miala akurat 0,44mm :) wiec jestem dumna przyszla mama :) a na kiedy ty masz termin ????

reklama
ja tez już serca mam dwa :)
w 5t6d lekarz pokazal mi migający punkcik, zaczynalo się tworzyć serduszko i miało 80 u/min, sam początek. z rozmiaru dzidziusia był to 6t1d, 0,41mm (jak dobrze pamiętam..)

Witam :)
Czas zacząć nowy tydzeń :P Zaraz do pracy uciekam.
Jutro wolne i na badnia krwi idę.
Jak wam mineła noc?
Ja położyłam się wcześnie, ale i tak niewyspana jestem :(
I cały czas mam problemy z żołądkiem..

Dziewczyny jak ja wam zazdroszczę tych wczesnych usg:zawstydzona/y:
Ja dzisiaj znowu dzownię do szpitala umawiać się na wizytę, bo w piątek było już za póżno.
Ale i tak każą mi przyjść koło 12 tyg więc jeszcze trochę się naczekam zanim fasolinkę zobacze.

karmelowa widzę, że wstajemy rano o tych samych godzinach :)

Hej u nas noc kiepska strasznie ciągły mnie pachwiny i bolał brzuch jestem niewyspania jadę na 2 bete i pogrzeb ;/
Apple tak mam kurs wizazu bo bardzo lubie i n malowac, włosy od,czasu do czasu robię bo też na policealna poszłam.
Lena, nie zazdroszczę czekania..
Wszystkich bijacym serduszkom i 2 kreskom gratuluję

Dziewczyny jak Wy to mierzenie faosloki podajecie? bo albo ja czegos nie rozumiem albo juz nie wiem :p

niuniaa napisalas ,ze fasolka ma 4 mm a potem ,ze ma 0,44 mm wedlug mnie powinnas napisac 4,4 mm bo to oznacza 4 mm z groszem a jesli napisalas 0,44 mm to tak jakby fasolka miala pół mm??? poprawcie mnie jesli sie myle:D chyba powinno byc 0,44 ale wtedy cmm bo w zaokragleniu to 0,4cm czyli -4 mm >>co sadzicie???

stazi24- na usg wyswietlilo sie o,44mm czyli troche wiecej niz 4mm :-) niecale 0,5 cm :)

dziewczyny ale wymiotowalam dzis jak kot i to sama zolcia z zoladka to normalne ?

perelka86 o kurcze ale pozna owulacja:P a zazwyczaj jakiej dlugosci mialas cykle wczesnijsze???:)

Wedlug tego co policzylam to z powodu TWej pozniej owulacji mozliwe ,ze jestemy na podobnym poziomie ciazy:) to tym bardzij czekam na relacje czy serducho juz bije;D jak sie naczytam, ze u Was juz cos widac to sama nabiore checi by juz isc:P hehe

reklama
niuniaa ale kurcze 0,44 mm to tak jakby 0,5 mm a nie 0,5 cm !! a przeciez 1cm ma 10 mm ale wazne,ze wiesz ,ze chodzi ,ze fasolka ma 4,4 mm ;P z ciekawosci jak bede na usg to zerkne co tam wyswietla (jesli sie bedzie dalo);)

a Dziwczyny dostałyście foto z takiego pierwszego USG>> daja wogole??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry