reklama

Majówki 2014

Hej dziewczynki!!

Gratuluję wszystkim majowych terminów :-D

Dziś strasznie mnie bolały jajniki, podbrzusze i kręgosłup..już myślałam, że coś się dzieje, ale póki co odpukać przeszło. Plamienia żadnego nie ma, więc staram się nie panikować.:szok:

Weekend mi się kończy, jutro przed 5 trzeba podnieść 4 litery, więc już mam depresję z tego powodu :baffled:

Powiedzieliśmy wczoraj teściom o kurdupelku, ale hmm..można by powiedzieć, że reakcja neutralna.:dry:

Przespałam dziś pół dnia, pół przebomblowałam chociaż obiecałam sobie, że dziś poprasuję bo nie wiedzieć czemu kupka czystego prania pod żelazko rośnie w zastraszającym tempie, i czasem się zastanawiam, czy nam sąsiedzi z przynajmniej 2-ch osiedli nie podrzucają swojej czystej garderoby pod naszą nie obecność. No cóż, póki co obcych części ubioru jeszcze nie stwierdziłam, ale kto wie.. no w każdym razie poprasuje już na l4 bo mam fajną wymówkę. ranne wstawanie do pracy :-)

mam nadzieję, że u was niedziela minęła miło i produktywnie. ;-)

ps. wyczytałam dziś takie zdanie. Jak w ciąży "chce się chłopa" czyli ciągnie do seksu to zwiastuje chłopca, jeśli libido spada to na dziewczynkę...HURAAA będzie córunia :laugh2:

reklama
Malusiolka dziwne co pani Ci powiedziala bo beta wychodzi przed testem nawet :)

testy maja czulosc powyzej 25 mIU/ml a z krwi pojawia się wykrywalne stężenie hCG od 5 mIU/ml

Ostatnia edycja:
Malusiolka dziwne co pani Ci powiedziala bo beta wychodzi przed testem nawet :)

testy maja czulosc powyzej 25 mIU/ml a z krwi pojawia się wykrywalne stężenie hCG od 5 mIU/ml
dokładnie, też zdziwiona jestem :happy2: bo znam osoby co w 2 tygodniu wyszła beta :tak:

karmelowa, ja to prasowania nienawidzę. też odkładałam rzeczy do prasowania, aż była taka góra, że moja mama przyjechała i 2 godziny jej zajęło wyprasowanie jej wszystkiego :-p i teraz po prostu suche pranie wkładam normalnie do szafek, a jak ktoś chce coś ubrać, to sobie sam prasuje :-) akurat prasowanie to jedyna rzecz do której mam taki wstręt, że szok :-p

a my teraz must be the music oglądamy, reklamy się skończyły więc lecę dalej oglądać :-)

karmelowa- to mi wrozy na chlopca :d ciagle mi sie chce :P:P:P ale mam przeczucie ze bedzie dziewczynka jakos nie wyobrazam sobie miec chlopaka :d nigdy nawet nie myslalam o tym ze moge miec synka zawsze wiedzialam ze bedzie to dziewczynka :)) zobaczymy :)

aesthete chyba też zacznę tak robić :) już i tak zrezygnowałam z prasowania niektórych rzeczy, chociażby ręczników ale synkowi prasuję wszystko, a z niego jest najwięcej.. zobacze, może pare rzeczy sobie odpuszcze...przeżyje jak raz nie będzie miał majtek wyprasowanych :D a jak tam psinka się miewa?

niuniaa widzę, że też masz jak ja :D Co prawda, jak będzie chłopak nie będę płakać ale bardziej czuję, że będzie córuchna :D Tym bardziej, że wszyscy mówią, że zbrzydłam :dry: gdyby nie to, że to oznaka na dziewczynkę to usłyszelibyście o mnie w wiadomościach, bo parę morderstw by się dokonało :dry: :-D

Dziewczyny, może i tak. U nas beta pokazuje od 4 tygodnia ciąży :) Pewnie sobie myślicie, że ściemniam, ale wiem co mi kobieta mówiła i wierze jej skoro nie mam @ a test pokazuje co innego :) Przy drugiej ciąży beta też dopiero po @ 5 dni pokazywała wynik, a jak robiłam w około 28 dniu cyklu, tak jak teraz to nic nie było ;)

karmelowa-heheh niezle:) ja jakos od malego wiedzialam ze chce miec coreczke :) chociaz w rodzinie od mojego chlopaka to sami chlopcy sie rodza heheh:) a ja niby wyladnialam ale to moj mi mowi heheheh :) ale obydwoje czujemy ze bedzie dziewczynka :D mysle zeby kupic te testy na plodnosc na allegro.pl ale kurcze 120 :d troche drogo :D

Dziewczyny, może i tak. U nas beta pokazuje od 4 tygodnia ciąży :) Pewnie sobie myślicie, że ściemniam, ale wiem co mi kobieta mówiła i wierze jej skoro nie mam @ a test pokazuje co innego :) Przy drugiej ciąży beta też dopiero po @ 5 dni pokazywała wynik, a jak robiłam w około 28 dniu cyklu, tak jak teraz to nic nie było ;)

Kochana, skoro jest fasolinka, to nigdzie nie ucieknie :)
Odczekaj troche, zrób bete i gnaj do gina :)

niuniaa.. też myślałam nad tymi testami, ale jakoś mnie nie przekonują,a że drogie jak piorun to swoją drogą.wolę już coś dla kurdupelka kupić. w pierwszej ciązy lekarz do 8 miesiąca!!!!!!!!!!!!!!!! twierdził, że będzie dziewczynka a ja uparcie tkwiłam w przekonaniu o chłopcu i wyszło na moje :cool2: teraz mam przeczucie o córci to ma tak być i koniec!!
a masz już imię dla dzieciaczka?

reklama
karmelowa, dlatego też idę na betę w niedziele 15-tego :)

ania, mylisz się :) Mojej znajomej beta 2 razy nie wyszła, a jej się @ spóźniała i to długo (nie pamiętam ile), a o ciąży dowiedziała się od ginekologa, bo poszła na badania z myślą, że coś u niej nie tak. Skoro ciąży nie wykryło, to jakieś choróbsko mogłoby być, ale na szczęście okazało się, że to ciąża :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry