reklama

Majówki 2014

Malusiolka to trzymam mocno kciuki za bete. Jutro idziesz?:)o doczytałam że dzisiaj :)

sagaa wystarczy dwa dni nie byc i tyle nadrabiania :D

aesthete u mnie tez nie ma szans w niedziele zrobić, a szkodda powinno takie coś być
Skorzystam bo ja pierworódka :D
Są ludzie i parapety :D

ania// o matko chyba będe musiała jakiego robota stworzyć do mycia podłóg:D:D

Ewe1985 Anetkaaa witamy:)

A ja dzisiaj miałam rosołek i kotlecik surówka i ziemniaczki, ale wszystko po troszku jadłam:-)
A jutro wizyta ciekawe czy zobaczę serduszko już;-)

reklama
Witam Was serdecznie , dwie kreski dziś rano , czuje strach, boję się straciłam Antosia 2 maja teraz termin na 15 maja .gdybym wiedziała ze padnie na maj to odpuściła bym ten miesiąc . plan był nie starać się tylko żyć w miarę normalnie , ale i tak w tym strachu jestem szcześliwa.

no pięknie grono majówek się nam powiększa :) GRATULACJE DLA WSZYSTKICH NOWYCH MAJÓWEK! :* :tak:

applecrumble, ja miałam jedną ósemką chirurgicznie wyrywaną 3 lata temu bo rosła w dziąśle poziomo na inne zęby i strasznie bolało. Z trzeba ósemkami mam to samo, ale kłopotów mi nie sprawiały. Od maja mam aparat stały na zębach i ortodonta kazał mi usunąć dwie ósemki z prawej strony. Termin do chirurga mam na 14 października, ale muszę odwołać, no bo w ciąży przecież nie mogę wyrywać i to chirurgicznie...

Mój mąż wczoraj i dzisiaj w pracy, więc ja dzisiaj do rodziców pojechałam. Mama zrobiła barszczyk, a na drugie ziemniaczki, polędwiczki w sosie i fasolka... Ale mnie odrzucało od polędwiczek, więc och nie tknęłam :-p

a teraz leniu****ę i nic mi się nie chce :nerd:

Agusimama, CrystalEye gratulacje i witajcie na majówkach:tak:

Eh i takim o to sposobem weekend się nam kończy:-p
Wszystko co dobre szybko się kończy:-D
Jutro pobódka przed 5 i do pracy.

Miłej reszty wieczorka kochane;-)

reklama
Powiem dziewczyny Wam tak. Dzisiaj teścik był i są 2 kreseczki, a beta też była i nie wyszła. Kobieta, która pobierała mi krew powiedziała, że może nie wyjść tak szybko. I kazała poczekać do kolejnej niedzieli. Na zapas kupiłam jeszcze jeden test i będę na dniach robić :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry