Witam Was chwile mnie nie bylo ale to przez natlok obowiazkow..
Trinaesi przykro mi zaciskam kciuki za kolejny cykl..
niuniaa gratuluje udanej wizyty:-)Ty musisz tu zostac mnie sie wczesniej tez przesunal termin ale na 31 lipca a zostalam na sierpiowkach

tez mam teraz szybszy porost wlosow hormony;/
stazi musisz postawic sprawe jasno widac ze Twoj Pan jest bardzo niedojrzaly i egoistyczny przepraszam za te slowa ale u mnei taka sytuacja by nie przeszla sorry, dobze ze w koncu mu wygarnelas, i skoncz mi sie tu denerwowac, To teraz Ty i dziecko jestescie pepkiem swiata nie ON!
ewelinka co do zebow poprzednia ciaza wyszla mnie u dentysty kolo 1000 jak nie wiecej

przykre wspomnienia mam, wyladowalam w WLK Sobote na kanalowce dentysta przyszedl ze swieconka zeby mi ulzyc w bolu...co do samopoczucia ostatnio poszlamsie wyryczc do przyjaciolki bo moje stosunki z tesciami i innymi dobily mnie;/ srednio ryczec mi si chce codziennie...
Kiuik witaj ;-)
Perełka nakręcanie sie jest najgorsza rzecza jaka moze byc...poza tym konsultuj sie z lekarzami jak najszybciej a dziewuchyz forum nie sluchaj!
aNilewe ja mam mega oponke widac po wymiarach wczesniejszych wiec bez ciazy tez wygladam jakbym w nie byla, przy kolejnych ciazach brzuszek szybciej widoczny...:-)idz na IP jesli sie martwisz spradza czy wszystko ok
Lena no no tylko sie cieszyc z takiej kondycji wlosa
aesthete jesli chodzi o lozeczko polecam z szuflada, a jesli chodzi o posciel kwestia gustu;-)wyprawka przy 1 kosztowniejsza bo przy drugim juz nie;-)materac kokos ryka dla mnie ok mieliscmy dobrej jakosci nic sie nie dzialo, My sie wybieramy do chorzowa i jakos nam nie po drodze z mlodym cos czuje ze w przyslzym roku albo jeszcze na jesien sie uda;-)dasz rade nie martw sie an zapas zycie samo to pouklada! chcesz idz i sie edukuj dziecko w niczym nie przeszkodzi
Straciatella pociesz sie ze jeszcze troche i przestaniesz wymiotowac;P co do przedszkolaka hormony ci nie pomagaja w rozlace niestety ale dasz rade silna babka jestes , zestaw lozeczko z szufladami rewelka ale cena tez powalajac

3 moje znajome mialy oszczedzaly sie lezlay duzo i krwiak si wchlonal, u Ciebie tez tak bedzie Tylko uwazaj na siebie prosze
Karmelowa piekna beta:-) ja sie chce jutro wybrac na powtorke zeby sie upewnic ze wsio ok ...
co do zmeczenia chodze spac o 21;30-22 masakra
Martakubus 3 mam kiucki zeby wszystko bylo w porzadku!
Martynia mialam tak samo ale nie jem mniej staram sie czesto i nie za duzo tak mi sie wydaje

aple u nas wszyscy wiedza zaufani oczywiscie ale kazdy wie ze poki lekarz nie potwoedzi kazdy info przyswoil na spokojnie, mam troche inne podejscie juz wjasnialam w ktorym poscie, uwazaj na siebie, Beta mysle jest ok:-)
ja mam wszystich objawow po torchu oddam z checia chcesz??

Czesc
Szuszunia, niewazne ktora ciaza... teraz dobrze bedzie i 2 dzieciaczek:-)
Malusiolka tez mialam tyle sluzui dalej mam

o do reakcji tesciow przy euforia przy drugim ( gdzie wiedzieli ze si staram zero slow i patrzenie w tv plakalam jak bobr a maz poczul jakby ktos mu z buta dal w buzie

Czekam na bete!
Szkola spokojnie choc wiem ze tudno najgorzej przetrwac ten niepewny czas sprobuj zajac mysli czym innym...
WItaj
Dorota zaciskam kciuki ;-) widze czestochowa niedaleko mnie;P widac kreche widac;-)
Witaj
Kingax;-)
Ptysia zazdroszcze ci tej wizyty i reszcie dziewczyn ja jeszcze tydzien

a produktywne dziewuchy sa ze siedze juz godzine i odpisuje

Czesc
Paula:-)
Kurczaczek mysle ze moze jeszcze za wczesnie zeby juz od tak sobie uczyla sie oduczac? ja zaczelam od marca syn mial 19 miesiecy i ciezko zatrybil pod koniec czerwca z wpadkami teraz dopiero jest ok i papmek jeszcze na noc, kazde dziecko inne nie sugeruj sie innymi dzieciakami, a przede wszystkim nie zmuszaj ot to moje skromne zdanie ;-)i tak jak Malusiolka pisze czeste wysadzanie ale ja bym jeszcze chwile poczekala< ja to ja>:-)
Boshe godzine wam odpisywalam, widze zadna sie nie stesknila
u mnie wierzba na dachu jest, z tesciami porazka, mialam ciezkie dni teraz wszystko mnie dowalilo

ale coz trzeba zyc dzis przynajmniej spedze w koncu z mezem i dzieciem popoludnie! teraz ide ogarniac i robic obiadek, potem malowanie i czesanie na sesje slubna i free

Milego dnia :-)