reklama

Majówki 2014

reklama
witaj Paula :tak: a to tylko testy robiłaś? a na betę się nie wybierasz? i tak lekarz Ci zleci, a beta potwierdzi Ci ciążę praktycznie na 100% ;-)

Tak, póki co zrobiłam tylko dwa testy jeden po południu i wyszły dwie piękne krechy i kolejny innej firmy w następny dzień rano i również wyszły dwie kreseczki :) W pierwszej ciąży również nie robiłam bety właściwie lekarz nawet o tym nie wspominał a ja z wrażeń zapomniałam hihi... Jak na dzień dzisiejszy jestem pewna ciąży bez wizyty u lekarza w 99% :-D Pozdrówka

witam
Wczoraj zrobilam test i wychodzi na to ze bede majowka 2014 :tak: Termin z moich obliczen 18.05.2014. Jestem mama 2,5 letniej Emilki prosze moderatora o dopisanie mnie do listy :tak: z dolegliwosci to poki co nic mnie nie dopada tylko ochota na sledzie :szok:
paula ja rowniez w ciazy z Emi nie robilam bety tylko 2 testy :tak: na pierwsze usg poszlam w 8 tyg. teraz zrobie podobnie :tak:

Ewe, super, gratuluję! witaj w naszym gronie :tak:

dziewczyny, wyobraźcie sobie, że dałam ogłoszenie, że oddam za darmo garnki, patelnię, zestaw talerzy i czajnik elektryczny, to jeszcze ludzie wybrzydzają nad kolorem :no: dopiero jedna koleżanka się odezwała i żadnych zdjęć nie chciała tylko że bierze, bez żadnego marudzenia... no ja nie wiem, chcesz dać za darmo to jeszcze najchętniej by model sobie wybrali :no:

Witam, chyba mogę dołączyć do majówek:) Teściory zrobione w zeszły poniedziałek i w środę pokazały mi tłuściutkie dwie kreski:) Wg OM termin 7 maj.
Wizytę mam dopiero 18.09 i do tego czasu zapewne będę nie dowierzać:) Jest to dla nas niesamowite zaskoczenie, tym bardziej że jutro wracam do pracy po wychowawczym, więc to taki mocno nieplanowany prezencik:)
Co do objawów to poza zatrzymaniem miesiączki i testów nic się nie dzieje, ale w pierwszej ciąży było to samo.

Ostatnia edycja:
Paula87, Ewe85, Anetka, gratuluję II :-)
aNilewe,
jak masz jeszcze dziś te plamienie, to może jedź do lekarza. Dadzą Ci pewnie luteinę, która nie zaszkodzi a może pomóc. Przynajmniej będziesz miała czyste sumienie.

Straciatella, Szkoła, a jak sytuacja u Was?

sagaa, możesz dać trochę tych mdłości:-pTobie będzie lżej, a ja zmądrzeję może i przestanę narzekać :cool2: poza tym współczuję sytuacji z teściami... ech czasami nieźle potrafią krwi napsuć. Ale najważniejsze jest teraz Wasze maleństwo, innych czasami trzeba olać:tak: sagaa, czy ja dobrze wyczytałam że robisz make upy i czeszesz? pisałaś coś o sesji jakiejś?

A ja dziś wstałam o 5.30:wściekła/y: mojemu mężowi wychodzi ósemka:-( nad ranem ból osiągnął już nieciekawy poziom i pojechaliśmy na pogotowie stomatologiczne. Dostałe leki, ale biedulek dalej się męczy, bo mało pomagają.

i upiekłam dziś dla poprawy nastroju ciacho z malinkami:-)
http://www.mojewypieki.com/przepis/kruche-ciasto-z-malinami-i-lekka-budyniowa-pianka
Polecam Wam dziewczyny stronkę Moje Wypieki, przepisy są rewelacyjne !!!

dziewczyny, znalazłam fajny filmik :) warto obejrzeć :) w ogóle mam takie huśtawki nastrojów, że jak oglądam dzieci, to mi się płakać chce, bo już wyobrażam sobie naszego brzdząca :P

WRZUTA - Nagrywał synka przez jego pierwszy rok - "Sekunda na dzień"

mnie w tym filmiku dziwi prędkość stawiania maluszka na nogi:szok: urodził się w lipcu, a na nagraniu w urywkach wrześniowych już go stawiają. To chyba duuuuuuuuuuuużo za wcześnie.

Ostatnia edycja:
Hej ja sie wyspalam i biore sie za obiadek dzis rybka grilowana + ziemniaki pieczone i surowka. Brzuch mnie nie boli jak lerze jak wstane i polaze to zaraz zaczyna pobolewac wiec nie wiema ten sluz raz jest przezroczysty to kremowy a innym razem podbarwiony na brunatno wiec juz nie wiem czy to ok czy nie.
Milej niedzieli

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry