Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
bo mi się na pewno przyda :-)witaj Paulaa to tylko testy robiłaś? a na betę się nie wybierasz? i tak lekarz Ci zleci, a beta potwierdzi Ci ciążę praktycznie na 100% ;-)
Pozdrówka
Termin z moich obliczen 18.05.2014. Jestem mama 2,5 letniej Emilki prosze moderatora o dopisanie mnie do listy
z dolegliwosci to poki co nic mnie nie dopada tylko ochota na sledzie 
na pierwsze usg poszlam w 8 tyg. teraz zrobie podobnie 

dopiero jedna koleżanka się odezwała i żadnych zdjęć nie chciała tylko że bierze, bez żadnego marudzenia... no ja nie wiem, chcesz dać za darmo to jeszcze najchętniej by model sobie wybrali 
Tobie będzie lżej, a ja zmądrzeję może i przestanę narzekać
poza tym współczuję sytuacji z teściami... ech czasami nieźle potrafią krwi napsuć. Ale najważniejsze jest teraz Wasze maleństwo, innych czasami trzeba olać
sagaa, czy ja dobrze wyczytałam że robisz make upy i czeszesz? pisałaś coś o sesji jakiejś?
mojemu mężowi wychodzi ósemka:-( nad ranem ból osiągnął już nieciekawy poziom i pojechaliśmy na pogotowie stomatologiczne. Dostałe leki, ale biedulek dalej się męczy, bo mało pomagają. dziewczyny, znalazłam fajny filmikwarto obejrzeć
w ogóle mam takie huśtawki nastrojów, że jak oglądam dzieci, to mi się płakać chce, bo już wyobrażam sobie naszego brzdząca
WRZUTA - Nagrywał synka przez jego pierwszy rok - "Sekunda na dzień"
urodził się w lipcu, a na nagraniu w urywkach wrześniowych już go stawiają. To chyba duuuuuuuuuuuużo za wcześnie.