reklama

Majówki 2014

ja jakos nie mam przeczuc co to bedzie:P ale wedle Waszego powiedzonka z ciagotami to by byl chlopiec:P ale co by nie bylo nie wazne wazne by byl zdrowe to mnie najbardzij interesuje:D ale to pewnie każdą z Nas;)

M sie odebrazil poki co i jest lepiej:) -szkoda tylko ,ze dwa dni zmarnowane na udawanie ,ze jestesmy nikim dla siebie łeee no ale lepiej tak niby to mialo trwac jeszcze chocby dzien-dostalabym szalu wowczas!!:p

Dziewczyny co ida w najblizszych dniach na Usg prosze zdajcie relacje czy juz bilo serducho- bo ja wciaz sie bije z myslami kiedy isc:D- u mnie nie ma problemu z terminem i moge isc z dnia na dzien wiec moge sobie wybrac kiedy mam chec isc i ta powaznie mysle nad piatkiem a nawet poniedzialkiem ale kto wie moze wczesniej mnie cos zagna do lekarza- hmm ;P

Ostatnia edycja:
reklama
karmelowa- wlasnie ta cena mnie dobila :D lepiej cos dla dzidzi:D ja pokoj mam dzieciecy przygotowany tylko nie wiem na jaki kolor malowac i juz nie wytrzymuje :( ale ciagle mysle ze musi byc dziewczynka ze jakos inaczej nie mysle , nie doposzczam mysli ze moze byc chlopak :) i obym sie nie mylila :) pewnie imie mam juz :) Sofie Theodora chyba ze zmienie zdanie :) a ty juz masz imie ?:)

stazi24-ja jak bylam 28.08 to serduszko nie bilo a jak bylam w ten czwartek to juz bije :) i dzidzia miala 0,44 mm zobaczymy ile ma teraz bo ide w srode na wizyte kolejna czyli 3 usg w ciazy 3 tygodni juz :)

Ostatnia edycja:
Aesthete, ja też mam aparacik na zębach :-). Już dawno nie byłam u orto bo miałam problemy zdrowotne i musiałam odwoływać wizytę a teraz znowu mam termin wtedy co gina i znowu muszę odwołać. Mam nadzieję, że mnie orto nie prześwięci za to..hihi. Troszkę się obawiam bo po dokręcaniu bolały mnie zęby i nieraz dostawałam podgorączkowego stanu. Nie wiem czy to teraz nie będzie niebezpieczne. Może poproszę orto i "łagodne traktowanie"... a Ty jak robisz?dasz radę?
ps; usuwane ósemki też miałam. Trzy sztuki poziome... :/ brrr...

Ostatnia edycja:
stazi24- bylam taka podekscytowana ze nie zapamietalam wogole co gadala lekarka tylko powiedziala ze serce zaczyna bic okolo 20-22 po owu lacji ;:D ja mialam ostatnia @ 24 lipca i to byl 3 cykl po odstawieniu anty w czesniej mialam 28,26 dniowy :) a teraz mialabym dluzszy bo owu miala 19 dnia cyklu , 10 dni po owu bylo zagniezdzenie a 12 dnia po owu pozytywny tescior :)

niuniaa u mnie to byl 2 cykl od odstawienia hormonow- i w pierwszym cyklu bez nich mialam cykl 26 dniowy a teraz niestety ciezko mi bylo stwierdzic kiedy mialam owulacje wedle wyliczen na sucho zakladajc cykl 26 dniowy to 10 sierpnia ale wiadomo iel warte sa takei wyliczenia.. z dniem poczecia tez nie mam pojecia bo hulalismy prawie caly cykl codziennie od skonczenia @ tak wiec coz.. ale jesli mowisz ,ze lekarka mowila o 20-22 dniach od owulacji to jakby nie liczyc to u mnie juz tyle jest wiec moze faktycznie wybiore sie niebawem:)

stazi24-to superr ja mierzylam tempke i robilam cykl obserwacji wiec wiem bardzo dokladnie kiedy co bylo :) no i teraz czekam na kolejna wizyte :D w srode mam usg i w piatek do poloznej po karte ciazy a potem zobaczymy kiedy kolejna wizyta bo chyba nie bede miec co tydzien hehhe :)

Ja chyba z Was wszystkich miałam najwcześniej okres( 18 Lipiec), ale późna owulacje 23 dc ciekawe czy zobaczę jutro serduszko:tak:

niuniaa ja podobnie też mierzyłam:-)

perelka86-wiec jutro nie ma bata musisz zobaczyc swoje serduszko :) ja mam pare dni mlodsza ciaze od Ciebie i juz bilo wiec u Ciebie tez musi byc juz :) wiec jutro napisz co i jak :D o ktorej wizyta ?:)

reklama
Wizytę mam dopiero przed 19 tylko w poprzedniej ciązy byłam w 6t4d i dzidzia już była, ale serduszka nie widziałam według owulacji jestem na Twoim poziomie ale u każdej to inaczej u jednych szybciej widać drugiej nie więc biore to pod uwage;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry