reklama

Majówki 2014

tez sie mecze w nocy - przewracam z boku na bok, i taaaaak mnie piersi strasznie bola :-(

i mdlosci - bleeee - dzisiaj musze poszukac herbaty z imbirem i moze jakies ciasteczka imbirowe

reklama
karmelowa, dla mnie to było rozwiązanie idealne :-p dla dzieciaczka to mogę prasować, ale kopy wielkich ciuchów mnie przerażają :szok:

Nanncy, jak rozmawiałam z orto zanim zaszłam czy nie będzie przeszkadzać jak zacznę się starać i zajdę, to mówił, że nie :happy2: mnie tylko zęby strasznie bolą bo wymianie łuków, ale to może będzie mi jakieś cieńsze druty dawać :-)

ja w nocy się nie budzę, ale też tak mam, że mogę spać nawet 10 godzin i niewyspana będę... non stop jestem śpiąca. dzisiaj nawet z łóżka nie wstałam, mój pies też :-p zalegamy razem w łóżku :-p cieszę się że on takim leniem jest, bo przynajmniej nie mam wczesnych pobudek na spacer :-)

w ogóle muszę wam się wyżalić, ale to w naszej prywatnej grupie... więc idę tam :-p

Lena_no współczuje tak późnych wizyt ja bym nie wytrzymała, ale wiem że za granicą tez drogie są prywatne wizyty u gina.
Współczuje problemów żołąkowych.

sagaa kciuki za bete :)

niuniaa może pusty żołądek miałaś? to zapewne kwasy żoładkowe były.

stazi ja cykle 32 dni tak przeważnie to nie jest jakaś duża długość:) no ale w tym cyklu sie przedłużyła :)
Nie raczej nie ja dzisiaj według owu jestem w 6t4d :)a według OM 7t6d
Ja dostaje cały czas foto :)

kiuik tylko ja mierze dopochwowo i nei chce tam już gmerać, żeby jakiś infekcj się nabawić a poza tym zapodaje luteine więc to też napewno podwyża temeprature :)

perelka86, mi przy luteinie w pierwszej ciąży też potrafiła kiedyś temperatura spaść. Na szczeście to był chyba jeden dzień i akurat byłam wtedy na zwolnieniu, więc mogłam prawie cały dzień przeleżeć, odpocząć i wróciło do normy. :) Ale ja mierzę w ustach, więc mogę spokojnie mierzyć cały czas. :)

A co do zdjeć z usg, to ja dostawałam na każdej wizycie, nawet mam zdjecie samego pęcherzyka ciążowego. :)

Witam dziewczynki. :-)

Nie było mnie od piątku i tyle na drukowałyście ze szok jak to nadrobic :szok:

Witam nowe majóweczki

karmelowa- mi również libido spadło. Wiec Córka heh moze sie spełnie:tak:

Mnie dopadła zgaga brrr:wściekła/y: I włosy mi strasznie wypadają :wściekła/y: Do porodu będe łysa:szok:
Dobra musze troche poczytać zeby nadrobić;-)

Stazi, Ptysia- też mam mdłości a myślałam ze na nie jeszcze za wczesnie, ale wasz wiek ciąży podobny do mojego wieć chyba jest to możliwe. Imbir pomaga?

Stazi- foto z pierwszego usg dostałam i zkazdego innego też.

aesthete- też spie z pieskiem, an szczęście jest mały. Fajnie, że masz psiaka, dziecko będzie się fajnie rozwijać. Moja zaczęła w wieku 6 miesięcy raczkowac przez psa. A pierwsze kroki jakie zrobiła to też za nim

Kto i kiedy dostaje zaproszenie do grupy?

Podobnie jak Wy budze się w nocy do łazienki i spać nie mogę. A w dzień z kolei senna jestem,ale nie mam jak pospać.

No w koncu zadzwonilam do tego szpitala i umowilam sie na wizyte na, ktorej bede miala pierwsze usg:tak:Data i godzina ma przyjsc poczta. Mam nadzieje, ze nie bede musiala dlugo czekac, bo chyba zwarjuje:sorry2:

Ptysia
to podobnie jak u mnie. Obudzilam sie rano z tak obolalymi piersiami jak by ktos mnie skopal :P
perelka ale w pazdzierniku wybieram sie do Polski wiec dodatkowe usg tam sobie prywatnie gdzies zrobie :) Tu tez prywatnie mozna od 6 tygodnia, ale ceny sa straszne..

reklama
To ja się zapytam :) Co trzeba zrobić, żeby dostać sie do grupy Majówek? :)
to któraś z dziewczyn dodaje, nie wiem która :-)

Wasila, nasz też malutki :) mamy mamy shih tzu, bo ja alergiczką jestem i musiałam psa z włosami mieć ;-) pieszczoch straszny i kocha dzieci :-) właśnie dużo znajomych mi mówiło, że dziecko zaczyna szybciej raczkować, chodzić, a nawet mówić przy psie :happy2:

saaga, ja to z zawodu kosmetyczką jestem :-) i miałam specjalizację wizaż :happy2: więc widzę jakieś wspólne zainteresowania :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry