Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Głupia ja oj głupia!!! Oczywiście jest to nieaktualne od kilku miesięcy, ale siedzenie też było ok. Szkoda tylko że jak już zaczęła w wannie siedzieć to o położeniu już mowy nie było. Od niedawna Magda w wannie też raczkuje, ale dziś to mnie już powaliła. Wstała sobie podtrzymując się krawędzi, wzięła kubek Weroniki z umywalki, wlała wody i próbowała się napić.
Na szczęście szybko dała sobie to wyperswadować, ale wstawanie w wannie tak się jej spodobało, że niestety już nie było mowy o siedzeniu, a ja nie mogłam się ruszyć od niej na centymetr.
Piotruś już od dawna siada w wannie okazjonalnie i na sekundę - a tak to szwenda się wokół brzegów, chlapie, wywala szampony i żele, no generalnie robi mega bajzel
I oczywiście mowy nie ma o odejściu od Niego - co ja mówię - mowy nie ma, żeby przestać wisieć nad nim bezustannie Go ubezpieczając 
Kapiel na szczęście to robota mojego m, ale czasem niestety i na mnie trafia:-( A mi rąk po prostu brakuje... Niedawno zaopatrzyłam się w mate antypoślizgową i po wypróbowaniu muszę stwierdzic, że bez tego teraz już ani rusz!
. No więc Madzia już nie tylko staje przy meblach, ale się przy nich przesuwa. I zdarza się jej "zapomnieć" i puścić rączki, więc parę sekund stoi samodzielnie. Wiem że chyba już wszystkie dzieci robią to od dawna, ale ja jestem taaaaaka dumna z Madzi!!!:-)