reklama

Mali odkrywcy ...

reklama
Super!!!
Jesteś pewna, że nie pomyliłaś miesięcy??? Staś nie urodził się przypadkiem w kwietniu;-)

Twój synek jest bardzo podobny do synka mojej psiapsióły, którym się często opiekowałam.

Echhh...który to raz ja już słyszę to pytanie...:tak::tak: No właśnie nie. Z czerwca jesteśmy :-) 4 czerwca. Szczerze mówiąc spodziewam się w ciągu następnego miesiąca pierwszych kroczków, ale może przesadzam... Tzn. nie czekam na nie z utęsknieniem,już mam dosyć upadków i urazów (może nawet pomyślę o tym kasku kachasek:-)), ale widząc co wyprawia Stachu tak sobie prognozuję...:confused::confused:

no proszę, kolejny raczkujący słodziak:tak::-D:-D
iszatr, tylko dlaczego nie dajecie chłopakowi pochodzić po schodach?;-)
gratulacje:tak:

ja muszę powyciągać w końcu kable, może to zmobilizuje Staśka do przemieszczania się;-)

a może ktoś jeszcze chce mi zadać cios:confused::-D
Michaś ma inny sposób na przesunięcie się do przodu:baffled: leży na brzuchu, jak widzi, że nie sięga np do zabawki, odwraca się na bok, za chwilę znów na brzuch - juz jest bliżej, ale jeszcze się nie da dosięgnąć, to jeszcze raz itd...
a u mnie o dziwo do tej pory ani jednej pobudki (nie licząc tej, o której pisałam), a ja udaję, że się uczę:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry