reklama

Mali odkrywcy ...

Ooo tak, wszystko na nas! Na szczęście raczkowanie akurat to pozytyw :-D:-D Kabelki, kable, słuchawki wszelkiego rodzaju, a ostatnio mikrofon taki malutki na dłuugim kabelku - to ulubione Staśka zabaweczki :-D:-D
Ojj, idę ja lepiej spać bo jeszcze co gorszego na nas zwalicie ;-);-)

reklama
Żałuje że jestem w pracy bo nie mogę zobaczyć Waszych słodziaczków. Ale jeszcze tylko kilka godzinek :tak: Nie mogę się doczekać co tym razem wykombinowały

Stasiek to mój idol.
a035.gif

szopka gratulacje "mamowania" w wykonaniu Czarka! :-)

Piotruś jeszcze niezbyt łapie co mówi, ale mówi tak jak efilowa Zosia :tak:

Szelki do prowadzenia dziecka widziałam w użyciu na stoku - tatuś jeździł z takim małym brzdącem i w ten sposób go "asekurował". Miałam mieszane uczucia ;-)
Kask to chyba jednak nie jest najlepszy pomysł - bo Maluch nauczy się, że jak walnie głową to nic się nie dzieje i nie będzie się starał nie upadać...

isia Staś pocieszający powalił mnie na kolana - słodki jest!!! :-)

toska Stasio postawił na rozwój wokalny? To zupełnie jak Piotruś :-D Tylko on jeszcze nie zdecydował o wyborze języka :-D

Iszatr gratuluję przemieszczającego się Bąbla! :-)

kachasek ciesz się, że taki kumaty, że już filmiki ogląda ;-)

Pozdrawia Was Mama Żuczka :-D

O, to widzisz Kachasek, Madzia jest lepsza. Ona nie tylko oglądała, ona się nawet kpiąco uśmiechała, jakby chciała powiedzieć "nie graj mi na ambicji bo i tak nic z tego".

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Ale ja się czasem uśmieję z tych Waszych postów dziewczyny, hiiihiii :-D:-D:-D Macie niezłe podejście do swoich dzieciaków :-D:-D:-D
A Stasiek dziękuje za słowa uznania z przewijaka, gdzie tata z nim właśnie walczy :-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry