elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Brawo dla dzielnej Madzi.Naprawde dobra specjalistka musi byc z tej waszej rehabilitantki

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

tylko głowa za duża jej się wydawała :-( ale jej powiedziałam, że jeszcze głowy Jacka nie widziała
( ma taką dużą jak ja
) więc stwiedziła, że to rodzinne 

Właściwie chyba Magda się trochę "wyrodziła" bo ona ma najmniejszą.
Niesamowita kobitka.
Magda już nie chce grzecznie siedzieć w łóżeczku tylko stoi i marudzi żeby ją wziąć. A jak się ją weźmie to ruchem szczupaka pokazuje że chce na podłogę. Drzwi od pokoju zamykamy bo włazi wszędzie i człowiek boi się że się o Nią zabije albo nadepnie. To wtedy siedzi przed drzwiami i stuka dopominając się otwarcia. Do tego stara się stawać przy wszystkich meblach. Dziś ze mną łóżko zasuwała, bo akurat jak słałam to mi stanęła przy wyrze i nie dała się ruszyć.:-) O, a właśnie przed sekundą zalazła mnie "od tyłu", doszła do kompa i w ostatniej chwili ją chwyciłam, bo już sięgała do guziczka wyłącznika. Uffff.