Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dziewczyny, założyłam nowy wątek, bo nie miałam gdzie "podpiąć" mojego pytania.
Nie wrzucę go przecież do badań, przebiegu ciąży czy zachcianek;-)
No i chyba mamy większy porządek jak każdy temat ma swój wątek, a nie jeden wielki mix o wszystkim i niczym..
Dziękuję za odpowiedź:-*
W między czasie znalazłam na innym forum informacje, więc wklejam - może innym również się przyda:
1miesiąc - 56
2-3 miesiące - 62
3-6 miesięcy - 68
6-8 miesięcy - 74
9-10 miesięcy - 80
11-12 miesięcy - 86
13-14 miesięcy - 92
15-18 miesięcy - 104
Miłego dnia i udanych zakupów dla Maluszków;-)
P.S. Czy któraś z Was też już coś kupiła czy tylko ja taka szybka jestem?:-) Zwyczajnie nie mogłam się oprzeć!!
jedynie do tego "15-18 miesięcy - 104" bym się przyczepiła, moja ma prawie 18 miesięcy i nosi 92, dopiero powoli nastawiam się na kupowanie 98, ma dużo piżamek 98 i są za wielkie, moje siostra ma synka 2 latka i 5 miesięcy i dopiero kupuje 98

Na 104 to nosił niedawno mojej kuzynki synek a miał wtedy 3 latka , teraz ma 4 i nosi 110 czasami 128 jak jest mniejsza rozmiarówka
15- 18 miechów 104 to potem 3 latek by musiał nosić na 152![]()

;-) między 110 a 128 jest jeszcze 116 i 122, więc nawet jak rozmiarowka byłaby mniejsza to nie sądzę,że aż tyle. Chociaż mogę się mylic
:-)aniam141 z tym 128 to chyba lekko przesadziłaś;-) między 110 a 128 jest jeszcze 116 i 122, więc nawet jak rozmiarowka byłaby mniejsza to nie sądzę,że aż tyle. Chociaż mogę się mylic
:-)
Kurtki dwie ma tez na 128 jedną z nike .. Ale to kurtka to tez co innego
rozmiarówki znam dobrze , bo sama w ciuszkach pracuje Ostatnio mu kupiłam rzeczy w cocodrillo na 128 , ale nie ma się co dziwić bo mój synek ma z tej firmy body na 92 i jest na stykKurtki dwie ma tez na 128 jedną z nike .. Ale to kurtka to tez co innego
rozmiarówki znam dobrze , bo sama w ciuszkach pracuje
![]()
, w takim razie chyba oni lekko przesadzają,żeby aż taka różnica była. Przyznam,że nie spotkałam się z taką sytuacją, ale to pewnie dlatego,że z cocodrillo miałyśmy chyba tylko jeden dresik, dawno temu
. Jakoś nie po drodze mi do tego sklepu. Zrsztą u Nas chyba jest tylko jeden i to jeszcze słabo wyposażony a i sprzedawczynie sprawiają wrażenie,że nie mają pojęcia co tam sprzedają
i jakoś się uprzedziłam