wronka
czerwiec05`, kwiecień2010
Ja z zakupami poczekam aż poznam płeć i wtedy będę wiedziała wystarczy odświeżyć ubranka po córci czy kupować wszystko od nowa.
U mnie podobnie
,również czekam na płec, okaże się wtedy czy coś będę kupowac czy nie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja z zakupami poczekam aż poznam płeć i wtedy będę wiedziała wystarczy odświeżyć ubranka po córci czy kupować wszystko od nowa.
,również czekam na płec, okaże się wtedy czy coś będę kupowac czy nie
Ja przejrzałam dokładnie allegro i wybrałam 2 sprzedawców: mirek-76 i RYS47
Od jednego kupimy wyprawkę, pieluszki i ciuszki, a od drugiego pościel, rogal do karmienia, pościel ze wsadem do wózka, kocyk itp.
Wysłałam już maile z zapytaniem o koszt wysyłki przy większej ilości, kazali dodać tylko 10zł, więc suuuuuper:-)
Wybrałam już łóżeczko, byliśmy je na żywo oglądać, ale zamówimy przez allegro, bo 85zł taniej wyjdzie, mimo że z wysyłką:
ŁÓŻECZKO KLUPŚ RADEK VII SOSNA+MATERAC G-P-K (756475846) - Aukcje internetowe Allegro
ŁÓŻECZKO RADEK VII SOSNA SZUFLADA KLUPŚ+MATERA (755351967) - Aukcje internetowe Allegro
Zastanawiamy się tylko czy z szufladą czy bez, więc proszę doświadczone Mamy o pomoc!!
Wg filozofii chińskiej pod łóżkiem powinna być wolna przestrzeń, wtedy lepiej krąży energia. Z drugiej strony szuflada może być potrzebna..
ma własnie z szufladą . Moje obniża się bardziej a mam takie bez . Zalezy to oczywiście jakie dziecie Ci się trafi ale lepiej dmuchac na zimne . Mój akrobata wspina się po szczebelkach ( zapiera się o nie nogami) Materac koniecznie gryka - kokos , ew jak masz ciut wiecej kaski to lateks . lepszych materacy dla dzieci nie ma
a zresztą widzę że tu masz w komplecie taki gryka - kokos