reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

te stare dotykowe takie byly mój maz ma samsunga omnie i tez dziala na rysik czy paznokiec
a ten monte któy kupilam nie dziala na paznokiec tylko i wyłacznie na ciepło palca wiec jest łatwiejszyw obsłudze :)

śliczne buciki

ja wlasnie dotąd mialam motorolkę nie narzekam dobra
ale potrzebowalam odmiany :)

litewskim
Litwin Litwini
ale sklep litewski
z resztą niech Aniez sie jeszcze wypowie dla pewności :)

Litewski na 100%
Kwiatek- fajne to Twoje krzesełko.

PUZZLE PIANKOWE 26 ELEMENTÓW ALFABET ROZ. 30X30CM (1165534672) - Aukcje internetowe Allegro

Chce Polce kupic takie puzzle.
Czy to dobra cena?
Czy jesli pisza 34.99 za sztuke maja na mysli komplet? Czy jednego puzzla :eek:

Za komplet :laugh2:

Ja zakupiłam dziś łóżeczko turystyczne 6081 CARETERO MEDIO ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE KURIER (1170943780) - Aukcje internetowe Allegro oczywiscie różowe ;-) Zobaczymy jak się sprawdzi

No i zakupiłam też takiego kulkowego potwora FISHER PRICE DINOZAUR I 4 KULE SENSORYCZNE (1169767616) - Aukcje internetowe Allegro

i za Waszą radą - na razie kończę zakupy. Ma swojego pełzającego slimaka i niezliczoną ilość zabawek, więc powinno być ok na najbliższy miesiąc-dwa

Fajny 'potworek'- taka zabawka rozwija koordynację małych rączek. Fajnymi zabawkami na okres rozwoju 'łapek' są kubeczki z Ikea- na dziale dziecięcym- można je wkładać jeden w drugi, albo budować wieżę, albo wkładać do nich klocuszki, albo babki z piasku robić... zabawka tania jak barszcz, starcza na godzinne zabawy, o to dokładnie:
IKEA | Zabawki dla małych dzieci | 6+ miesięcy | MULA | Foremki

To też się sprawdziło: IKEA | Zabawki dla małych dzieci | 12+ miesięcy | MULA | Układanka

A jakby któraś nie miała kasy, to krzesełko Ikei też fajne IKEA | Małe dziecko | Krzesła wysokie | ANTILOP | Krzes wys z zabezp, tylko jak dziecko ładnie siedzi (można kupić też wkładę dla mniej wprawnego w siedzeniu dzieciaczka IKEA | Małe dziecko | Krzesła wysokie | BARNSLIG | Poduszka-podporka)- też mam u rodziców- lekkie, łatwo się składa i można wozić ze sobą (jakby była potrzeba).

Ostatnia edycja:
reklama
Litewski na 100%
Kwiatek- fajne to Twoje krzesełko.

Za komplet :laugh2:

Fajny 'potworek'- taka zabawka rozwija koordynację małych rączek. Fajnymi zabawkami na okres rozwoju 'łapek' są kubeczki z Ikea- na dziale dziecięcym- można je wkładać jeden w drugi, albo budować wieżę, albo wkładać do nich klocuszki, albo babki z piasku robić... zabawka tania jak barszcz, tarcza na godzinne zabawy, o to dokładnie:

To też się sprawdziło: IKEA | Zabawki dla małych dzieci | 12+ miesięcy | MULA | Układanka

A jakby któraś nie miała kasy, to krzesełko Ikei też fajne IKEA | Małe dziecko | Krzesła wysokie | ANTILOP | Krzes wys z zabezp, tylko jak dziecko ładnie siedzi (można kupić też wkładę dla mniej wprawnego w siedzeniu dzieciaczka IKEA | Małe dziecko | Krzesła wysokie | BARNSLIG | Poduszka-podporka)- też mam u rodziców- lekkie, łatwo się składa i można wozić ze sobą (jakby była potrzeba).

Ja też bardzo lubie zabawki z ikea mamy klocki na wózeczku 30 zł kosztowały , mule własnie i taką przebijankę
IKEA mula PRZEBIJANKA kurier FVAT ... (1112955192) - Aukcje internetowe Allegro
to był u nas hit tylko trzeba uważać żeby dziecie nie chciało kogoś zdzielić młotkiem :)

[

a i jeszcze cos
poszlam dzis do rossmana z kuponem od hippa
odebralam kolejen pudeleczko a tam soczek jabłkowy puree z indyka, kolejna łyżeczka tym razem większa i kremik na odparzenia jupiii
a przy okazji zerknęłam na pampersy a tam promocja cena 39,99!!! szok
kupilam jedna paczke bo dzien wczesniej kupilam w tej cenie w kauflandzie dwie paczki sleep & playów a wiadomo ze wole te tradycyjne pampki tylko rzadko je w takiej cenie widuje
do tego polecono mi rosmanowskie chusteczki baby dream, nie maja parabenów
6 paczek po 80 sztuk w cenie 21 zl!!!
okolo 4 zl za paczke
kupilam i wypróbuje
takze laski leccie do rosmanna same bonusy :)

a i jeszcze cos
odebralam kolejen pudeleczko a tam soczek jabłkowy puree z indyka, kolejna łyżeczka tym razem większa i kremik na odparzenia jupiii
kupilam jedna paczke bo dzien wczesniej kupilam w tej cenie w kauflandzie dwie paczki sleep & playów a wiadomo ze wole te tradycyjne pampki tylko rzadko je w takiej cenie widuje
okolo 4 zl za paczke
kupilam i wypróbuje

jak dla mnie wielkie g***o, kupilam kiedys trójpak i po uzyciu jednej, reszta od razu wylądowała w szafce w kuchni i ścieram nimi kurze;-)

Fajny 'potworek'- taka zabawka rozwija koordynację małych rączek. Fajnymi zabawkami na okres rozwoju 'łapek' są kubeczki z Ikea- na dziale dziecięcym- można je wkładać jeden w drugi, albo budować wieżę, albo wkładać do nich klocuszki, albo babki z piasku robić... zabawka tania jak barszcz, starcza na godzinne zabawy, o to dokładnie:

Ja też bardzo lubie zabawki z ikea mamy klocki na wózeczku 30 zł kosztowały , mule własnie i taką przebijankę
IKEA mula PRZEBIJANKA kurier FVAT ... (1112955192) - Aukcje internetowe Allegro
to był u nas hit tylko trzeba uważać żeby dziecie nie chciało kogoś zdzielić młotkiem :)

[

no to juz wiem gdzie niedlugo robie najazd :-)

reklama
a i jeszcze cos

okolo 4 zl za paczke
kupilam i wypróbuje

jak dla mnie wielkie g***o, kupilam kiedys trójpak i po uzyciu jednej, reszta od razu wylądowała w szafce w kuchni i ścieram nimi kurze;-)

babydreamowskie scierki sa okropne. dla mnie sztywne i mega perfumowane

no to Ci kwiatku dziewczyny zachwaliły twój zakup :-D

a próbowałaś juz ich sama? jaka twoja opinia
ja mam póki co zapas pampersowych bo kupilismy kiedys 2x4 i 1x6 paki więc miałam 14 paczek więc jeszcze mam zapas pewnie na 2 miechy:-)

Do góry