reklama
i ja wkleje kilka rzeczy, otulaczek - dzisiaj mi przyszedl, i ciuszki na rozmiar 50 - dokupilam extra jakbym miala w przyszlym tygodniu mini dzidzie urodzic...hihi
Załączniki
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
przepieknei ja wkleje kilka rzeczy, otulaczek - dzisiaj mi przyszedl, i ciuszki na rozmiar 50 - dokupilam extra jakbym miala w przyszlym tygodniu mini dzidzie urodzic...hihi
to ile w koncu wazy ta Twoja Dzidzia?
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Justa fajniste te ciuszki...
A ja wam się pochwale pożyczonym wózkiem
Oczywiście kot już musiał furę wypróbowac :-) No i akcja Janka pt. wywalić kota z koszyka... Do tego mam wkład spacerowy (na szcęście nie kubełkowy ale tego mi się już montowac nie chciało

Oczywiście kot już musiał furę wypróbowac :-) No i akcja Janka pt. wywalić kota z koszyka... Do tego mam wkład spacerowy (na szcęście nie kubełkowy ale tego mi się już montowac nie chciało

mm&sm
Fanka BB :)
Kwiatuszku super dary Chętnie kilka z tych rzeczy bym Ci podebrała
;-)
Justa słodziutkie te ciuszki i otulaczek widać milusi

Justa słodziutkie te ciuszki i otulaczek widać milusi
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
Justa fajniste te ciuszki...
bardzo zgrabny ten wózeczek
i fajnie ze ktos Ci pozyczyl bo to dosc droga fura
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Ano Kwiatuszku też sie strasznie z tego powodu cięszę... tym bardziej że ta koleżanka juz nie palanuje mieć więcej dzieci (ma dwie dziewczynki z czego młodsza ma 4 lata) więc to cud że wózek trzymała...
Marlenka 2233
Fanka BB :)
Kwiatuszku, Justa ciuszki prześliczne
.
AgnieszkaSz-r super wózeczek i widze że kotek już na spacerek gotowy

.

AgnieszkaSz-r super wózeczek i widze że kotek już na spacerek gotowy

e.salamandra
Mama pełną parą
No Agnieszka naprawdę Ci się udało zdobyć fajny wózeczek nic nie wydając. Bardzo dużo zaoszczędziłaś
reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Oj tak... zaoszczędziłam kupę szmalu... dokupiłam do tego tylko nosidełko maxi cosi bo kumpela nie miała...
A wózek kosztował mnie dobra flaszkę whisky która i tak byśmy prędzej czy później wypili bo się strasznie lubimy ... tak ogólnie bo my z nimi a oni z nami uwielbiamy się spotykać... szkoda że nie możemy częściej choć tak blisko mieszkamy
A wózek kosztował mnie dobra flaszkę whisky która i tak byśmy prędzej czy później wypili bo się strasznie lubimy ... tak ogólnie bo my z nimi a oni z nami uwielbiamy się spotykać... szkoda że nie możemy częściej choć tak blisko mieszkamy
Ostatnia edycja:
Podziel się: