reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
i ja wkleje kilka rzeczy, otulaczek - dzisiaj mi przyszedl, i ciuszki na rozmiar 50 - dokupilam extra jakbym miala w przyszlym tygodniu mini dzidzie urodzic...hihi

Załączniki

• malutka pokoik 00.jpg
    malutka pokoik 00.jpg
    10,3 KB · Wyświetleń: 60
  • malutka pokoik 00.jpg
    malutka pokoik 00.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 63
  • malutka pokoik 00.jpg
    malutka pokoik 00.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 67
Justa fajniste te ciuszki...

A ja wam się pochwale pożyczonym wózkiem :-p

Oczywiście kot już musiał furę wypróbowac :-) No i akcja Janka pt. wywalić kota z koszyka... Do tego mam wkład spacerowy (na szcęście nie kubełkowy ale tego mi się już montowac nie chciało :zawstydzona/y:

Justa fajniste te ciuszki...

A ja wam się pochwale pożyczonym wózkiem :-p

Oczywiście kot już musiał furę wypróbowac :-) No i akcja Janka pt. wywalić kota z koszyka... Do tego mam wkład spacerowy (na szcęście nie kubełkowy ale tego mi się już montowac nie chciało :zawstydzona/y:

bardzo zgrabny ten wózeczek
i fajnie ze ktos Ci pozyczyl bo to dosc droga fura

Ano Kwiatuszku też sie strasznie z tego powodu cięszę... tym bardziej że ta koleżanka juz nie palanuje mieć więcej dzieci (ma dwie dziewczynki z czego młodsza ma 4 lata) więc to cud że wózek trzymała...

reklama
Oj tak... zaoszczędziłam kupę szmalu... dokupiłam do tego tylko nosidełko maxi cosi bo kumpela nie miała...

A wózek kosztował mnie dobra flaszkę whisky która i tak byśmy prędzej czy później wypili bo się strasznie lubimy ... tak ogólnie bo my z nimi a oni z nami uwielbiamy się spotykać... szkoda że nie możemy częściej choć tak blisko mieszkamy

Ostatnia edycja:
Do góry