reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Akaata- fajne zakupki, mam takie samo okrycie z pściółkami
pościel słodziutka....też mam z mamo tato ale żałuję że wzięłam dwie misiowe.....mogłam taką serduszkową błękitną kupić:(

a to ja mam jagodową ścianę, więc jednak troche inny kolor ale podobny mi sie wydaje.

Dzwoniła do mnie pani ze sklepu i mamy furę dla maleńkiej do odebrania :-D:-D:-D już się nie mogę doczekać kiedy po nią pojedziemy, a to najwcześniej jutro po południu...

przyszła dzisiaj kolejna paczka zakupów allegrowych więc wrzucam zdjęcia; :-)

akaata zakupki widzę udane :-) też mam rogala do karmienia, a pościel mam z tym dinusiem co tam masz zapakowanego :-)

właśnie muszę kupić podkłady poporodowe...

Kobitki powiedzcie mi jakie Elektroniczne Nianie możecie polecić?? bo nie wiem jaką kupić.

Hania tez szaleje za hallo kitty :) najgorzej jest z nia wejsc do H&M bo wszystko chce
jeju juz sie nie moge doczekac jak bede z moja corcia chodzila po sklepach...juz sobie wyobrazam taka malusia dziewczynka i mowi: mamo kup mi to, kup mi tamto:-)

filonka - sliczny pokoik, koszyczki to ja tez uwielbiam...

EDIT: a przepraszam, ma mikrofon Hanah Montana i spiewa razem z nią, a jak smiesznie po angielsku jej to wychodzi (fonetycznie) i nie zawsze zrozumiale, ale zna chyba wszystko na pamiec:szok:
ale ona musi byc slodka! fajnie ze szybko zapamietuje:tak:

A nam się dzisiaj teściowa wygadała, że planują kasę na wózek dać:-)
Będzie 3tys. do przodu.
M. się śmieje, że w związku z tym odblokuje mi Allegro pod jednym warunkiem - "nie kupisz już ani jednego ciuszka dla Lenki, tylko dla siebie będziesz zamawiać" :-)
Chyba się zgodzę:D
hihi spoko, moi rodzice tez nam wozek zafundowali...a co do alllegro to zgodz sie:tak::-D nie badz taka..:-D

akaata - no widze ze zakupy allegrowe udane na calego! super!

Śliczne zakupki dziewczynki:)

A ja nie śmiało powiem,że za namową oli na zakniety wkleiłam moją małą "Hannah M" :)

reklama
zamówiłam firanki i zaslonki. pani mi na poniedzialek obiecala uszyc wszytko, wiec jak tylko powiesze zrobie kolejan sesje :-)

Do góry