reklama
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Akaata- fajne zakupki, mam takie samo okrycie z pściółkami
pościel słodziutka....też mam z mamo tato ale żałuję że wzięłam dwie misiowe.....mogłam taką serduszkową błękitną kupić
pościel słodziutka....też mam z mamo tato ale żałuję że wzięłam dwie misiowe.....mogłam taką serduszkową błękitną kupić
a to ja mam jagodową ścianę, więc jednak troche inny kolor ale podobny mi sie wydaje.
Dzwoniła do mnie pani ze sklepu i mamy furę dla maleńkiej do odebraniajuż się nie mogę doczekać kiedy po nią pojedziemy, a to najwcześniej jutro po południu...
przyszła dzisiaj kolejna paczka zakupów allegrowych więc wrzucam zdjęcia; :-)
akaata zakupki widzę udane :-) też mam rogala do karmienia, a pościel mam z tym dinusiem co tam masz zapakowanego :-)
właśnie muszę kupić podkłady poporodowe...
Kobitki powiedzcie mi jakie Elektroniczne Nianie możecie polecić?? bo nie wiem jaką kupić.
Znacie jakieś ciekawe pamiątkowe albumy dla dziecka? Chcę kupić to dla synka przyjaciółki.
Na allegro znalazłam coś takiego :
Album małego dziecka, pierwsze 3l : opcja prezent (935805946) - Aukcje internetowe Allegro ten mi się nie podoba
oraz coś takiego: ALBUM MÓJ PIERWSZY ROCZEK wz5 (956302043) - Aukcje internetowe Allegro Ten podoba mi się bardziej, ale jest tylko do 1 roku życia.
Może polecicie jakąś księgarnię internetową.
Na allegro znalazłam coś takiego :
Album małego dziecka, pierwsze 3l : opcja prezent (935805946) - Aukcje internetowe Allegro ten mi się nie podoba
oraz coś takiego: ALBUM MÓJ PIERWSZY ROCZEK wz5 (956302043) - Aukcje internetowe Allegro Ten podoba mi się bardziej, ale jest tylko do 1 roku życia.
Może polecicie jakąś księgarnię internetową.
studjujacamama
Fanka BB :)
Racja, ze ładniejszy, ale wzięłbym ten do 3 lat.
jeju juz sie nie moge doczekac jak bede z moja corcia chodzila po sklepach...juz sobie wyobrazam taka malusia dziewczynka i mowi: mamo kup mi to, kup mi tamto:-)Hania tez szaleje za hallo kittynajgorzej jest z nia wejsc do H&M bo wszystko chce
filonka - sliczny pokoik, koszyczki to ja tez uwielbiam...
ale ona musi byc slodka! fajnie ze szybko zapamietujeEDIT: a przepraszam, ma mikrofon Hanah Montana i spiewa razem z nią, a jak smiesznie po angielsku jej to wychodzi (fonetycznie) i nie zawsze zrozumiale, ale zna chyba wszystko na pamiec![]()

hihi spoko, moi rodzice tez nam wozek zafundowali...a co do alllegro to zgodz sieA nam się dzisiaj teściowa wygadała, że planują kasę na wózek dać:-)
Będzie 3tys. do przodu.
M. się śmieje, że w związku z tym odblokuje mi Allegro pod jednym warunkiem - "nie kupisz już ani jednego ciuszka dla Lenki, tylko dla siebie będziesz zamawiać" :-)
Chyba się zgodzę![]()

akaata - no widze ze zakupy allegrowe udane na calego! super!
Ahhhhhh dziewczynki! Znalazlam na allegro cos dla fanek Kubusia Puchatka!!!!!!!
Zestaw książeczek z Kubusiem Puchatkiem (958740763) - Aukcje internetowe Allegro
http://allegro.pl/item964027834_zestaw_ksiazeczek_kubus_puchatek.html
Zestaw książeczek z Kubusiem Puchatkiem (958740763) - Aukcje internetowe Allegro
http://allegro.pl/item964027834_zestaw_ksiazeczek_kubus_puchatek.html
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: