reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe zakupy

reklama
befatka- ja mam taka nianie Private Connection Monitor with Dual Receivers - Fisher Price Babygear i nienarzekam narazie jest ok. ale teraz mi sie podobaja te z kamerka i chyba przy drugim dziecku taka sobie zafunduje haha

A jesli chodzi o prezenty dla maluchow to normalnie tyle tego jest ze glowa boli nie wiadomo co wybrac. Ja mam pare rzeczy na oku i niewiem na co sie zdecydowac

Chicco USA - Play 'N Ride Car Deluxe
Fisher-Price - Learning Home Playset - Laugh & Learn - Fisher-Price - Toys "R" Us
Fisher-Price Go Baby Go! Crawl & Cruise Musical Jungle - Fisher-Price - Toys "R" Us
Fisher-Price Fun with Friends Laugh & Learn Musical Table - Fisher-Price - Toys "R" Us
nie wiadomo co tu wybrac.

A dla meza nic nie kupuje bo postanowilismy ze w tym roku nie robimy sobie prezentow bo z kasa marnie:-)

Dusia - no jak bez prezentów! - u nas też szału z kaską nie ma i dlatego ustaliliśmy z rodzeństwem, że prezenty będą do 10 zł :-D:-D:-D
No i tu dopiero jest pole do popisu bo trzeba nieźle wykombinować :-D:-D:-D
Już ja im prezenty powymyślam to się zgarbią, hahahaahahaahah. Uwielbiam takie akcje , zresztą zawsze potrafiłam zrobić coś z niczego - mój małżon nienawidzi bo się biedny umorduje wymyślaniem :-D:-D:-D:-D

ja wlasnie skonczylam prasowac ubranka malego i okazuje sie ze kiepsko z bodziakami jest :( znow wydatki a swieta za pasem. dziewczyny slyszalyscie o tym ze po slubie pierwsza wigilie robi sie u siebie w domu? jakos przesadna nie jestem ale jesli jest taka np tradycja to musze cos pomyslec w tym roku.

niani nie posiadam bo moje cale mieszkanie ma 38 metrow. ale widzialam na allegro cos takiego
NIANIA WIDEO HQ, BABY MONITOR, MIEJ DZIECKO NA OKU (486013028) - Aukcje internetowe Allegro
i ja bym chetnie sobie takie cos sprawila jesli bym potrzebowala takiego urzadzenia

ninjacorps oj ja w tamtym roku tez mialam podobna kwote przeznaczona na 1 prezent i w tym roku podobnie. poprostu mam ok 20 osob na wigili wiec nie stac nas na drogie prezenty dla tylu osob. po za tym to sa symboliczne prezenty bo przeciez samo przygotowanie takiej kolacji tez kosztuje. ciekawe co wymyslisz :) moze sie podzielisz pomyslem :)

Co do elektronicznej nianki to ja mam taka z Angel Care - uzywalam jej przy Julku - bo wowczas mieszkalismy w domu no i bylam zestresowana swieza mamuska wiec bez wlaczonego czujnika oddechu chyba bym spac nie potrafila ;-) Mam ja ciagle w domu ale przy Zosce uzywalam jej tylko sporadycznie (jak nie zapomnialam wlaczyc ;-))przez dwa pierwsze miesiace. Przyznam jednak, ze jest fajna i ma dosc spory zasieg.

A co do prezentow to ja pojecia nie mam co Zosce kupic i co zasugerowac innym. Mamy duzo zabawek po Julku i tak naprawde to wydaje mi sie, ze niczego nie potrzebuje. A nie chce jej kupowac po to, zeby kupowac (bo miejsca tez za wiele nie mamy). Bedzie jednak trzeba cos wybrac wiec ciesze sie, ze piszecie o swoich pomyslach - a juz najbardziej jak sa to pomysly na drobiazgi :-)

Dusia moj Julek jak byl mniejszy to mial taki domek i bardzo go lubil. Potrafil naprawde dlugo sie nim bawic, otwierac dzrzwi, przelazic, naciskac przyciski a juz najbardziej chyba tanczyc przy muzyce, ktora ow domek wygrywal:-)Smiem twierdzic, ze byla to jego ulubiona zabawka. Oddalismy go przed przeprowadzka znajomym i teraz troche zaluje bo mysle ze Zoska miala by z tej zabawki rownie duzo przyjemnosci i to przez dluzszy okres. Probowalam go nawet szukac u nas ale jakos nie potrafilam znalezc:-(

Dusia, ten domek jest bardzo fajny. Dzieciaki lubią przechodzić przez tunele. Do tego sporo tam różnych atrakcji. Jak dla mnie to numer jeden Twoich propozycji.

reklama
Ninja- no to prawda ze tak dziwnie bez prezentow ale juz postanowilismy ze tylko dla malego kupujemy. A jeden rok bendzie bez. Ten wasz pomysl ze do 10zl to jest spoko, tylko tak jak piszesz ja tez bym cos wymyslila ale maz to nie bardzo.

Cicha- dzieki za opinie to chyba sie zdecyduje na cos takiego.

Dzieki dziewczyny chyba sie zdecyduje ja ten domek wlasnie. Dzieki!

Do góry