reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowy rozwój miesiąc po mięsiącu - czyli co już potrafię ... :)

reklama
Jaś slini się, mogłabym zostac handlarzem sliny:) Ale zebów nie widać:)
ale tak jak Kamia mogę jeszcze poczekać,żeby cyckowym wampirem się nie stał:)
Hope ucałuj Jagodzankę z okazji pierwszego zabka:-)

Hope gratuluje Jagodzi pierwszego ząbeczka:)

U mnie Igor mega marudny przedwczoraj, wczoraj dwa razy zrobił wodnistą kupę no i tata zacieszał,że to na zęba! Ale Igor nie pokazał mu czy ma coś w buzi.

hope gratulacje dla jagodzi :)

a co do kupki, to moja malutka od jakiegos czasu robi tylko wodniste, albo śluzowe. czy to normalne? innej kupy nie widzę od jakiegoś czasu :(

Jak tam u Was z przewracaniem się z brzuszka?
Lenka poleży na chwilę, a potem drze się w niebogłosy, bo już nie chce, ale sama się nie przewróci, chyba że przez przypadek, ciężarem.
Z pleców już się przewraca, ale z brzucha coś nie może załapać :-(.

Hope gratulujemy ząbka
U nas nadal bezzębne, z nowych osiągnięć to mój niuniś dobrze umie wykorzystac swój krzyk, wykorzystuje go ostatnio dość intensywnie.

reklama
U mnie Igor na łóżku przekręci się z brzuszka na plecy,a;e na macie jak leży na podłodze to już nie.

Do góry