reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mam apetyt....przepisy dla mam karmiących i nie tylko :)

reklama
ja mam ciasteczka ofsiane z czekoladą i pieguski i teraz nie wiem czy mleka sobie nie zagrzać i nie wpierdzielić pół paczki:laugh2:

Znowu się zaczyna jak zwykle wieczorową porą :-D

Espresso nie lubię :no: A kawę to owszem ale z mlekiem i cukrem czyli profanacja na 102. I jeszcze lubię białą z mcdonalda...

pierniczę pierniczki:-p

wolę moje lody vanilla caramel brownie Haagen Dazs- w ramach testowania czy junior reaguje dalej na mlekowe rzeczy.
Mniaaaaaaaaam roztapiają się i niedługo osiągną idealną konsystencje

O wy baby, a ja się odchudzać chcę.
A kawę to profanuję straszliwie mlekiem, we Włoszech jedyna jaką piłam to Cappuccino z Maca za 2 euro, oszczędnościowo :)

reklama
Ja juz dolce nie chcę. Skoro tyle tam chemii i kapsułki drogie i nie ma wyboru innych kaw, to koniec szaleństwa z mojej strony. Kupię kawiarkę:-).

Kiedyś w diecie miałam kawę z cukrem, ale przełknąć tego nie mogłam. Blee cukier bleeee.

Hope, teraz to ja się z pewnością z kolegą do Ciebie zabiorę. Organizujesz też jakiś kurs robienia różnych smakowych? A cappuccino też robisz i latte?

Do góry