reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mam apetyt....przepisy dla mam karmiących i nie tylko :)

Futrzaczku akurat mi nic nie schodzi, bo nawet wody nie gotuję.Tylko podstawiam szklankę i naciskam przycisk(chyba,że woda czy kawa się skończy w pojemniku) .Ewentualnie jak chce zaszaleć to sypie cynamon na wierzch,czy dodaje syropu

ale.. czasami nieważne co pijemy, ważna jest ta chwilka dla siebie:-)

reklama
Hope, pomyślę o tym Twoim, bo ciekawie brzmi.
Futrzaku, to dolce gusto ma takie różne smaki, ale tylko te kapsułki pasują. Dzis obleciałam wszystkie sklepy AGD u nas .
jaipur, a jaka to dobra? Ja lubię Jacobs i MK cafe premium. My mamy w pracy porządny ekspres, szalałyśmy za nim ale szybko nam się odechciało spieniać mleko i wsypywać co chwilę kawę mielona do tego pudełeczka. Na ziarenka owszem jest mniej roboty.

Ahhh gybym miala na taki cisnieniowy to byloby fajniej na pewno ..i smaczniej ;-) zgadzam sie z jaipur ..

Marzena - tez taka zupke dokladnie robie, oj ale juz dawno nie robilam.. Majowa M.polecam tez takowa!

Picie kawy to nie picie wody mineralnej, to pewien rytuał, chwila zadumy, spokoju, znajomi mają w domach ekspresy a przyjeżdżają do mnie napić się z kawiarki prawdziwej kawy z prawdziwym, tłustym mlekiem ;-)

Wpadaj :-)

Bra bo kawę trzeba nauczyć się pić. Podobni jak piwo, kawior, oliwki, krewetki czy flaczki ;-)

reklama
Do góry