reklama
fikusek1988
Mama Alanka:)
przeciez chce rozwodu wiec mozesz zabrac dziecko i czakac co sad zadecyduj. Ty tez mozesz zadzwonic na policje ze zneca sie psychicznie i trzyma w 4 sianach.A to nie jest przypadkiem tak,że jeśli ja zabiorę dziecko bez jego zgody to ma prawo na policji to zgłosić? Wg niego tak jest...pytałam też koleżankę, która też tak twierdzi. Powiem Wam,że sama nie wiem co o tym myśleć...na szczęście mam mojego synka, który uśmiecha się do mnie właśnie z łóżeczka. Coś wczoraj mój mąż wspominał,że zwróci się do sądu o pisemne poświadczenie jego praw do dziecka...Nie wiem co on sobie wyobraża...że tak go z otwartymi ramionami przyjmą? Ma 7 miesięczne dziecko i szuka dziury w całym zamiast próbować coś naprawiać...
Giov,najwazniejsze,ze wy jestescie ze soba szczesliwy,nie warto myslec,co powiedza inni ludzie,a Polacy zregoly sa rasistami,niestety...mnie to tez boli,ze niektorych rzeczy czy osob nie akceptuja,w innych krajach tego nie ma,na szczescie.nie warto myslec i zastanawiac sie nad tym co inni mowia,wazne ze wy sie dogadujecie i jest wam ze soba dobrze..moja nauczycielka tez jest z indii,ale tam mieszkala tylko jako dziecko,potem duzo emigrowali,jej tata jest zindii,mama z holandii..bardzo ja lubie,jest swietna babka..przepraszam ,ze moglas czuc sie urazona tym co napisalam.moze bedzie kiedys okazja i poznam twoja druga polowke?i masz racje,ze najpierw trzeba kogos poznac a dopiero pozniej oceniac,ja tak robie,ale szkoda ze nie wszyscy tak postepuja,tylko od razu skreslaja czlowieka tylko dlatego,ze inaczej wyglada.
Takhisis nie wiem co ci napisac,nie masz teraz lekko.ale musisz byc silna,chociazby dla synka.ja mysle,ze jakbys wyjechala z malym nad morze na kilka dni,to twoj maz nic by w tej sprawie nie mogl zrobic,masz przeciez do tego prawo.a to co on teraz robi,to jest znecanie sie psychiczne,tez karalne..najlepiej jakbys pogadala na ten temat zkims kto sie na tym zna,jakis psycholog,czy prawnik.zobazc czy jest w twoim miecie jakas poradnia,ktora pomaga w takich sytacjach,czasami sa takie instytucje,ktore udzielaja roznych porad,w kazdym zakresie i jest to darmowe.w moim miescie bylo cos takiego,wiec i moze w twoim jest,popytaj albo poszukaj w internecie.trzymam kciuki..
Takhisis nie wiem co ci napisac,nie masz teraz lekko.ale musisz byc silna,chociazby dla synka.ja mysle,ze jakbys wyjechala z malym nad morze na kilka dni,to twoj maz nic by w tej sprawie nie mogl zrobic,masz przeciez do tego prawo.a to co on teraz robi,to jest znecanie sie psychiczne,tez karalne..najlepiej jakbys pogadala na ten temat zkims kto sie na tym zna,jakis psycholog,czy prawnik.zobazc czy jest w twoim miecie jakas poradnia,ktora pomaga w takich sytacjach,czasami sa takie instytucje,ktore udzielaja roznych porad,w kazdym zakresie i jest to darmowe.w moim miescie bylo cos takiego,wiec i moze w twoim jest,popytaj albo poszukaj w internecie.trzymam kciuki..
Iwonka1985
Fanka BB :)
powiem to tak... gdybyś gdzieś zgłosiła takie zachowanie męża,że się znęca i takie tam to pomogło by ci to w sądzie jeśli on by chciał się starać o prawa do małego. Jeśli tego nie zrobisz przed rozwodem to raczej nie będzie się liczyło, a co do tego wyjazdu to mi się wydaje ze jeśli on byłby poinformowany gdzie jedziesz to nie byłoby problemu, to raczej chodzi o wyjazdy bez wiedzy gdzie, kiedy i na ile. No trzeba by gdzies zadzwonić w tej sprawie.
P.S. jadłam truskawki i poziomki :-) delicious...
P.S. jadłam truskawki i poziomki :-) delicious...
Takhisis,znalazlam cos takiego,moze warto tam sie umowic,nigdy nie zaszkodzi a zawsze moze pomoc
EFFATHA Serwis Ruchu
EFFATHA Serwis Ruchu
Ostatnia edycja:
Iwonka1985
jeszcze 9 dni nam zostało, a moja mama ma dziś imienimy :-)
Iwonka to jeszcze troche.widze ze imprezka wam sie szykuje,wszytskiego najlepszego dla mamy
a wiecie,ze ja wczoraj zapomnialam o imieninach meza..
przypomnial mi jak wrocil z pracy,ja ostatnio nie wiem jak zyje,ten czas za szybko mi ucieka

a wiecie,ze ja wczoraj zapomnialam o imieninach meza..

reklama
Iwonka1985
imieniny będziemy dziś świętować, zaproszeni już znajomi :-) skrzynka piwa już się chłodzi 
jeszcze tylko czasu brak na przygotowania bo ludzie pracują
ale z grillem dużo roboty nie będzie to zdążymy.
Mały dziś grzeczny, polubił wieś za kotkami tylko patrzy i cieszy się do nich
och to moje kochane dziecko. Ale mam humor dobry, jestem wypoczęta aż się wracać na wyspy nie chce.
A co u was bo widzę że cisza na forum, czyżby wszyscy wybyli nagle ze swoich domostw

jeszcze tylko czasu brak na przygotowania bo ludzie pracują

Mały dziś grzeczny, polubił wieś za kotkami tylko patrzy i cieszy się do nich

A co u was bo widzę że cisza na forum, czyżby wszyscy wybyli nagle ze swoich domostw

Podziel się: