witam się późną porą. :-)
u mnie coraz lepiej :-) Kuba już zdrowy, ja chyba tez. Byłam dzisiaj odebrać badania i poszłam prosto do lekarza i wszystko ok :-) prawdopodobnie był to tylko jakiś wirus.
Hm... kolejny raz przegrałam aukcję kombinezonu dla Kuby. Siedzę, szukam, poluję jak ta głupia na te kombinezony i o. Chciałam kupić ładny, używany Wójcika za dobrą cenę, no ale kiepsko mi to jakoś wychodzi :-(
Iwonka1985 a tak zapytam dziewczynka czy chłopak będzie? Syna masz to teraz kucyki przydałyby się :-)
i jakie imię wybraliście?
No ja pamiętam mi w ciąży całkiem zegar przestawił się :-) chodziłam spać koło 4-5 rano i spałam do 13-14 :-) i tak każdy dzień. Co ludzie śpią w nocy to ja buszowałam po domu, ogladałam tv nad ranem. A w ciągu dnia spałam :-) no ale przy pierwszej ciązy można sobie tak jeszcze pozwolić. No ale później dał mi w kośc mój syn :-) widać i jego wzięło, bo jak miał kolki to chodził spać koło 12 w nocy. Kuba zaczał szybko mi przesypiać całe noce, bo pierwszą noc przespał jak miał skończone 3tyg :-) takie dziecko to SKARB :-)

No ale coś za coś, bo przesypiał całe noce, ale na noc chodził spać koło 1 w nocy! hm... teraz jak pomyślę o tym to aż sama się dziwię jak mogłam do tego dopuścić

ależ ze mnie matka

Na szczęście teraz też przesypia całe noce i nie chodzi spać o 1 w nocy tylko o 21 :-)
kolorowych snów