reklama

Mam ząbek!!!

reklama
tfu tfu, ale życzę wszystkim dzieciaczkom i mamusiom, żeby ząbki wychodziły tak jak u nas - niespodziewanie;-) i bez żadnych problemów:-D

a Piotruś wciąż walczy :-( widzę przez dziąsła, że zęby już gotowe, czuję je pod palcami a cholery wciąż wyjść nie chcą :wściekła/y:

Tak sobie czytam, że u Was te ząbki z dołu, to jeden za drugim praktycznie wyszły. A u nas jeden rośnie a drugiego nie widać - choć Kinga ma wzmożone marudzenie - tylko, że ja juz nie wiem czy to z powou zębów.

A właśnie - myjecie już ząbki, bo czytalam o pascie Nenedent Baby, ale jest droga i nie wiem czy wystarczy przemywać sama wodą - tylko jak często?

Ja kupiłam komplet 3 szczoteczek z Canpolu dla maluszków i codziennie po wieczornym jedzonku przemywam Oliwierowi ząbki samą wodą, bardzo to lubi, bo szczoteczka ma takie śmieszne wypustki z silikonu i "szczotkoanie" przynosi mu ulgę na górne ząbki, które są w drodze

Ja kupiłam komplet 3 szczoteczek z Canpolu dla maluszków i codziennie po wieczornym jedzonku przemywam Oliwierowi ząbki samą wodą, bardzo to lubi, bo szczoteczka ma takie śmieszne wypustki z silikonu i "szczotkoanie" przynosi mu ulgę na górne ząbki, które są w drodze
Ja robię to samo, mała to uwielbia:-)

reklama
u nas podobnie jak u leyny- małej juz widać ząbki, ale skubane jakoś nie mogą sie przebić... przez co mala jest nieznośna...szkoda mi jej:-(:-( a dzis w nocy to zbudziła sie chyba ze 20 razy... moje kochane biedactwo...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry