reklama
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
![]()
![]()
![]()
![]()
Redaktorka ja z okazji lepszego samopoczucia udalam sie do cukierni oddalonej o jakies 30 minut i na taka wsopaniala okazje jaka jest tlusty czwartek na miejscu zjadlam dwa wielgachne eklery z czekolada![]()
![]()
![]()
Silunia....musialas mi z samego rana smaka narobic???

karoo-kp
Mama Jagodzianki
Aja lubie. Z e.leclerca z czekolada... Maz kupil wczoraj 12. Zjadlam 3 wczoraj i jednego dzisiaj. Zjadlabym wiecej, ale ten potwor moj maz przez noc wtrabil cztery paczki i rano z anielska minka stwierdzil: "No jak to kochanie, przeciez zostawilem Ci jednego..."

redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
Aja lubie. Z e.leclerca z czekolada... Maz kupil wczoraj 12. Zjadlam 3 wczoraj i jednego dzisiaj. Zjadlabym wiecej, ale ten potwor moj maz przez noc wtrabil cztery paczki i rano z anielska minka stwierdzil: "No jak to kochanie, przeciez zostawilem Ci jednego..."![]()
karoo ale zawsze to cos;-) ja paczki to uwielbiam z budyniem....mmmmmmm
a ja wczoraj pochłonełam 3 paczusie i to własnej roboty
nie mojej oczywiście;-) wyrób szwagierki- pychotka... na dzis zostaly mijeszcze 2 sztuki... i nie zamierzam oszczędzać się - po obiadku do kawki beda jak znalazł

reklama
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Racja, swieta racja :-)A tam troche przyjemnosci nam sie w zyciu nalezya kto tam zauwazy te kilka gram wiecej na ciele
![]()
Przypominam sobie, jak kiedys poszlismy z moim mezem do pizzerii i zamowil mi wielka pizze (jeszcze nie bylismy malzenstwem, nawet o tym nie myslelismy, bo to jakies poczatki byly) - a ja mowie, ze nie dam rady, on do mnie - jedz jedz, bedziesz okraglejsza (dla niewtajemniczonych - duza ze mnie kobieta). Ja mu na to, ze juz jestem okragla, a ten z takim glupim wyrazem twarzy: No, a w niektorych miejscach to bardzo fajnie...