reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Powrot do formy sierpniowych mam :)

Racja, swieta racja :-)
Przypominam sobie, jak kiedys poszlismy z moim mezem do pizzerii i zamowil mi wielka pizze (jeszcze nie bylismy malzenstwem, nawet o tym nie myslelismy, bo to jakies poczatki byly) - a ja mowie, ze nie dam rady, on do mnie - jedz jedz, bedziesz okraglejsza (dla niewtajemniczonych - duza ze mnie kobieta). Ja mu na to, ze juz jestem okragla, a ten z takim glupim wyrazem twarzy: No, a w niektorych miejscach to bardzo fajnie...

i wlasnie o to chodzi aby kochali nas takie jakie jestesmy;-):-):-)

reklama
karoo bo tak naprawdę mężczyźni lubią kobiety, które mają krągłości w pewnych miejscach (w tych samych, które nam spędzają sen z powiek). nie znoszą "wieszaków", bo do takich "nie ma się jak przytulić" :tak:

no własnie dziewczyny... w końcu żyje się tylko raz... i chyba naprawde nie ma sensu zadręczać się jakimiś tam wałeczkami... nasi mężcyźni i tak nas kochają:tak::tak:

Mi P. zawsze mowil, ze tak z 5 kg moglabym przytyc. Dopiero w ciazy mu sie podobalam (dla mnie nie do pojecia...). Bo tak na stale to ja mam sylwetke szostoklasistki... :zawstydzona/y: A jak wyladowalam w szpitalu, to mi baby tylek obrobily, ze taka smarkula i w ciazy (24 lata mialam).

ja cieszylam sie w ciazy z jednego,ze mi sie wciecie zrobilo w tali:-)bo niestety figure mam raczej prosta...... zero bioder ponetnych,zero wciecia tylko cyce dyndaja;-)

Rany, dziewczyny, macie czasami takie okreslenia, ze nic tylko zwijac sie ze smiechu!!

Co do dyndajacych cycow to ze wzgledu na swoj rozmiar, ciezkosc i karmienie moje zwisaja gdzies 10 cm powyzej talii. A moj kochany jak widzi, ze bez stanika latam to niedwuznacznie mi sie przypatruje i propozycje robi, i w ogole pyta zalotnym glosem, a co ja dzisiaj tak bez staniczka (kuzwa, chyba bez dwoch beretow i gumki) chodze, moze chce mu cos powiedziec...

Rany, dziewczyny, macie czasami takie okreslenia, ze nic tylko zwijac sie ze smiechu!!

Co do dyndajacych cycow to ze wzgledu na swoj rozmiar, ciezkosc i karmienie moje zwisaja gdzies 10 cm powyzej talii. A moj kochany jak widzi, ze bez stanika latam to niedwuznacznie mi sie przypatruje i propozycje robi, i w ogole pyta zalotnym glosem, a co ja dzisiaj tak bez staniczka (kuzwa, chyba bez dwoch beretow i gumki) chodze, moze chce mu cos powiedziec...

karoo, dobre:rofl2::rofl2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Do góry