• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mam ząbek!!!

Moja uwielbia swoja szczoteczke, mam tez paste nenedent baby, ale rzadko jeszcze jej uzywam - z pasta powinno sie podobno wstrzymac az zabek bedzie mial z 2 tygodnie, bo szkliwo jeszcze nie jest takie jak trzeba na poczatku, wiec jeszcze z tydzien i jej dam troszke pasty.

reklama
my mamy taka silikonową co na palec się zakłada ale juz jest niewygodna i musimy kupić taka normalna dla bobasów:tak:

U nas dalej zębów niet:confused: a szczoteczki dla małej juz dawno zakupione czasem te silkonowe daje jej do zabawy to intensywnie je gryzie;-)

ja kupiłam tą szczotecke z jordana 0-2. jest super,wyprofilowana tak że dziecko sobie krzywdy nia nie zrobi i daje ewce tak w dzien do podgryzania. poza tym masuje sobie nia dziąsełka tam gdzie jeszcze nie ma zębów a juz swędzi i to jej jak widzę przynosi duża ulgę. naprawdę goraco polecam tą szczoteczkę

ja kupiłam Piotrusiowi taki zestaw szczoteczek edukacyjnych NUKa. niestety, Piotruś nie za bardzo lubi je mielić w paszczy a jak już, to wkłada drugą stroną i zamiast główką masującą jeździ po dziąsłach rączką :eek:
1379_1.jpg

reklama
jak już pisałam dziś nad ranem na świat przyszła górna jedynka, więc już 5 zębów za nami, teraz czekamy na druga jedynke juz ja widac za "mgłą"
jakies krzywe to moje dziecko ma te zęby , może jak wszystkie wylezą to bedzie jasność, bo jak na razie na górze ma 2 dwójki i jedynke i tak sie przyglądałam i wydaje mi się że jak wylezie druga jedynka to będzie jeszcze miejsce między jedynkami na jednego zęba:baffled:może jakiś gratisowy;-)
a na dole prościutkie ma jedyneczki:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry