reklama

Mam ząbek!!!

reklama
no dzieki kolezanki za gratulacje :D duzo zebulciow nie mamy no ale ;) powolutku i my uzbieramy :D

a powiedzcie czy wasze dzieciaczki z wieksza iloscia zebulciow - gryza jedzonko nimi ?

o prosze :D no ladnie wiec nawet kilka malutkich zabkow moze bardzo pomoc w jedzeniu :D

gratulujemy wszystkim gryzaczkom! tym suteczkowym i tym jedzonkowym ;D

Sandra a u Sarki dalej cisza? zadnego zebulka nie widac wychodzacego??

Widac 2 dolne jedyneczki, ale sa jeszcze pod skora narazie widac przeswitujace 2 bialutkie kreseczki :-) Daje nam 2-3 tygodnie ;-)

Sara chociaz bez zebow radzi sobie idealnie z gryzieniem - wcina chlebek albo buleczke ze skorka i wedlinka - ma pokrojone w kosteczke, ale mamla wszystko dokladnie swoimi dziaselkami :-) Tak samo jest z np. bananem podawanym jej w calosci.

Redaktorka 8 to cale mnostwo. My dalej tylko dwa na dole, ale chyba dolna dwojka sie wykluwa bo cos tam juz dzwoni.

Sandra Sara bez zebow i wcina kawaleczki. Pat jak mu banana skrobie lyzeczka i niech sie jakis wiekszy kawalek trafi odrazu to wypluje, a chlopak dwa zeby ma. Wec nie wiem czy on wie do czego sluza zeby. Ale w palucha potrafi ugryzc.

Bedyta bo tak od poczatku mu ta skorke musialas chyba odrywac. Moj bratanek prawie 9 lat i dalej skorki nie je, bo tak sie nauczyl. Zawsze mial bez to i teraz tez.

reklama
Sandra Sara bez zebow i wcina kawaleczki. Pat jak mu banana skrobie lyzeczka i niech sie jakis wiekszy kawalek trafi odrazu to wypluje, a chlopak dwa zeby ma. Wec nie wiem czy on wie do czego sluza zeby. Ale w palucha potrafi ugryzc.
Bedyta bo tak od poczatku mu ta skorke musialas chyba odrywac. Moj bratanek prawie 9 lat i dalej skorki nie je, bo tak sie nauczyl. Zawsze mial bez to i teraz tez.
Wama bo te chłopy tak chyba mają "francuskie pieski" jak mówiła moja babcia;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry