reklama

Mam ząbek!!!

reklama
Gratulacje nowym zeboludkom!! z okazji kolejnych zebolkow :-D

Ja oczywiscie znowu sie pospieszylam, ze mojemu dziecku dwojka wyszla, ale jest juz prawie na wierzchu i bylam przekonana, ze juz wylazla, a tu minelo juz z dwa tygodnie, a ona nic nie urosla i dalej jest pod skorka, wiec my w dalszym ciagu z dwiema jedynkami. Juz od ponad dwoch miesiecy :-)

Karoo u nas bylo to samo. Od drugiego do trzeciego zebala minelo prawie 3 miesiace.

Nasza Karolinka ma dwa ząbk:szok::szok:i (dwie dolne jedynki) wczoraj Tatus je zauwazyl. Moze dlatego tak strasznie płacze, i ma biegunki. A Pan doktor przypisal jej debridat i nifuroksazyd. A one poprostu pchaly sie jednoczesnie. Czy ktoremus z Waszych dzieci wyrzely sie tez tak szybko zabki (Karolinka dopiero za 10 dni skonczy cztery miesiące).

Gosiaczek, szkoda, ze malutka tak cierpi, ale wychodzenie tak wczesniej zebow jest dopuszczalne:tak:niektore dzieciaczki czasem rodza sie juz z zebami, oby zabki juz nie byly takie bolesne!!:tak::tak:

Nasza Karolinka ma dwa ząbk:szok::szok:i (dwie dolne jedynki) wczoraj Tatus je zauwazyl. Moze dlatego tak strasznie płacze, i ma biegunki. A Pan doktor przypisal jej debridat i nifuroksazyd. A one poprostu pchaly sie jednoczesnie. Czy ktoremus z Waszych dzieci wyrzely sie tez tak szybko zabki (Karolinka dopiero za 10 dni skonczy cztery miesiące).
o to szybko rzeczywiscie nie zazdroszcze bo sie wszyscy w kolo mecza a najbardziej dziecko :crazy:

Ja tez mam i to od razu dwa zabki:-) Wczoraj Tatus wyczail u Karolinki dwie dolne jedynki. Malutka ma niecale cztery miesiace (12 lipca skonczy) trochę szybko ponoc im pozniej tym lepiej wiecie cos na ten temat, czy to prawda ??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry