Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gratulacje nowym zeboludkom!! z okazji kolejnych zebolkow
Ja oczywiscie znowu sie pospieszylam, ze mojemu dziecku dwojka wyszla, ale jest juz prawie na wierzchu i bylam przekonana, ze juz wylazla, a tu minelo juz z dwa tygodnie, a ona nic nie urosla i dalej jest pod skorka, wiec my w dalszym ciagu z dwiema jedynkami. Juz od ponad dwoch miesiecy :-)

i (dwie dolne jedynki) wczoraj Tatus je zauwazyl. Moze dlatego tak strasznie płacze, i ma biegunki. A Pan doktor przypisal jej debridat i nifuroksazyd. A one poprostu pchaly sie jednoczesnie. Czy ktoremus z Waszych dzieci wyrzely sie tez tak szybko zabki (Karolinka dopiero za 10 dni skonczy cztery miesiące).
niektore dzieciaczki czasem rodza sie juz z zebami, oby zabki juz nie byly takie bolesne!!

o to szybko rzeczywiscie nie zazdroszcze bo sie wszyscy w kolo mecza a najbardziej dzieckoNasza Karolinka ma dwa ząbki (dwie dolne jedynki) wczoraj Tatus je zauwazyl. Moze dlatego tak strasznie płacze, i ma biegunki. A Pan doktor przypisal jej debridat i nifuroksazyd. A one poprostu pchaly sie jednoczesnie. Czy ktoremus z Waszych dzieci wyrzely sie tez tak szybko zabki (Karolinka dopiero za 10 dni skonczy cztery miesiące).

no niby sa dluzej zeby zdrowe im pozniej wyjda i maja mniejsza tendencje do prochnicyJa tez mam i to od razu dwa zabki:-) Wczoraj Tatus wyczail u Karolinki dwie dolne jedynki. Malutka ma niecale cztery miesiace (12 lipca skonczy) trochę szybko ponoc im pozniej tym lepiej wiecie cos na ten temat, czy to prawda ??