Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Leyna, ja slyszalam, ze nie piatki sa najgorsze, poza tym piatki to nie pierwsze trzonowe, ktore rosna, bo pierwsze trzonowe sa czworki (u maluchow posiadajacych mleczaki sa po kolei dwa sieczne zabki, kiel, i dwa trzonowe, a u doroslego inaczej, bo dwa sieczne, kiel, dwa przedtrzonowe i trzy trzonowe - sprawdzilam na stronce medycznejPati bo te dwójki to ponoć paskudy sąale czytałam gdzieś, że najgorsze są ponoć piątki w wychodzeniu, bo to pierwsze zęby trzonowe :-(
). Wsrod moich znajomych wszedzie najgorsze sa trojki - wszyscy twierdza, ze dziaciaki najgorzej przeszly, poza tym trojki sa nazywane zebami ocznymi (nerwy siegaja bardzo wysoko, dlatego przy bolu schodzacych gornych trojek maga byc dodatkowo silne bole glowy) no i najdluzej chyba ze wszystkich rosna... Jesli sie myle to prosze mnie poprawic 
Leyna, ja slyszalam, ze nie piatki sa najgorsze, poza tym piatki to nie pierwsze trzonowe, ktore rosna, bo pierwsze trzonowe sa czworki (u maluchow posiadajacych mleczaki sa po kolei dwa sieczne zabki, kiel, i dwa trzonowe, a u doroslego inaczej, bo dwa sieczne, kiel, dwa przedtrzonowe i trzy trzonowe - sprawdzilam na stronce medycznej). Wsrod moich znajomych wszedzie najgorsze sa trojki - wszyscy twierdza, ze dziaciaki najgorzej przeszly, poza tym trojki sa nazywane zebami ocznymi (nerwy siegaja bardzo wysoko, dlatego przy bolu schodzacych gornych trojek maga byc dodatkowo silne bole glowy) no i najdluzej chyba ze wszystkich rosna... Jesli sie myle to prosze mnie poprawic
![]()
majka ma w tym miejscu big krwiaka i pewnie przez tozrywa sie w nocy, malo je i piluje zeby zmokiem

ale naprawde sprawdzaliśmy dziąsełka i nic nie było czuc że napuchniete , wiec mamy przyczyne nocnych pobudek i braku apetytu, bo dzis juz przespała cała noc i zjadała wszystko co podałam:-)