reklama
Mili wybacz, ze zapytam ale czym sie zawodowo zajmujesz?
Jestem supervisorem w restauracji
To masz fajna prace, tym bardziej jesli gastronomia to Twoja pasja swoja droga mozemy sobie reke podac
Wczesniej bylam glownym szefem pizzy kocham pizze
Ale czasami ta praca doprowadza mnie do szalu glownie jak ludzie widza ze nie ma miejsca w restauracji a oni wchodza I maja problem ze wszystkie stoliki zajete..w takich momentach trzeba sie ugryzc w jezyk hehe..we wtorek juz wracam po chorobowym I nie moge sie doczekac
Monia861
Fanka BB :)
- Dołączył(a)
- 15 Styczeń 2015
- Postów
- 535
Mili znam to... Albo jak masz ochote z gory na dol objechac pracownika a nie mozesz bo cala sala gosci i z usmiechem na ustach, szepczac udizelasz konkretnego opr-u hihi taka branza na zewnatrz wszystko musi byc idealnie nawet jezeli kuchnia wlasnie sie pali a szef kuchni lezy ze zlamana noga nieprzytomny
P
pani.olga
Gość
podziwiam Cię, ja nie znoszę pracy w handlu z klientami. po maturze krótko pracowałam w herbaciarni i mało mnie jasna cholera nie zatrzasnęła. na szczęście szybko zaczęłam pracować w swoim zawodzie, za co jestem losowi wdzięczna.Wczesniej bylam glownym szefem pizzy kocham pizze
Ale czasami ta praca doprowadza mnie do szalu glownie jak ludzie widza ze nie ma miejsca w restauracji a oni wchodza I maja problem ze wszystkie stoliki zajete..w takich momentach trzeba sie ugryzc w jezyk hehe..we wtorek juz wracam po chorobowym I nie moge sie doczekac
Monia861
Fanka BB :)
- Dołączył(a)
- 15 Styczeń 2015
- Postów
- 535
podziwiam Cię, ja nie znoszę pracy w handlu z klientami. po maturze krótko pracowałam w herbaciarni i mało mnie jasna cholera nie zatrzasnęła. na szczęście szybko zaczęłam pracować w swoim zawodzie, za co jestem losowi wdzięczna.
A jaki jest Twoj zawod Pani Olgo? Gastronomia to nie handel... Gastronomia musi byc pasja, zeby byc w tym dobrym. W Gastronomii nie ma Klientow sa Goscie lokalu. Niby drobne roznice, a jednak mega istotne.
P
pani.olga
Gość
A jaki jest Twoj zawod Pani Olgo? Gastronomia to nie handel... Gastronomia musi byc pasja, zeby byc w tym dobrym. W Gastronomii nie ma Klientow sa Goscie lokalu. Niby drobne roznice, a jednak mega istotne.
pod słowem handel mam na myśli jakąkolwiek pracę w bezpośrednim kontakcie z klientem. ja jestem na to zupełnie nieodporna, nie mam cierpliwości potrzebnej do tego zawodu. dlatego zawsze mam mega szacunek do ludzi, którzy pracują z ludźmi na co dzień.
ja jestem redaktorem, korektorem, copywriterem - generalnie pracuję z tekstem. praca bardzo fajna i spokojna.
reklama
angi-wawa1988
Fanka BB :)
Gdy bylam na macierzynskim wymyslilam sobie, ze bede szyc ubranka dla dzieci. Caly sprzet mam zakupiony co nieco zrobilam dla Alci a gdy wrocilam do pracy zero czasu dla siebie wiec z szycia nici. Moze jeszcze do tego powroce
Probowalam czapeczki na szydelku ale jestem beztalecie
A wiesz mi tez chodziło po głowie by kupić maszynę ba nawet myślałam o jakimś kursie no ale umarł ten pomysł jakoś :/ Mi się podobają te dwie rzeczy )) Była bym nimi zainteresowana w sklepie kupić - poważnie pisze ) Jak masz więcej pomysłów możesz zrobić rzut na all kilka sztuk na k-t jeśli cię to jeszcze interesuje
Monia też kierownikiem jesteś czy masz własną restaurację? Coś mi się kojarzy że pisałaś że masz własną działalność
Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 74
- Wyświetleń
- 33 tys
- Odpowiedzi
- 753
- Wyświetleń
- 64 tys
Podziel się: