jaki miesiac jest najlepszy na urodzenie dziecka?
jeśli teraz by mi się nie udało i dostała bym @ czy nie lepiej poczekać kilka miesięcy i zaciążyć na jesieni żeby dziecko urodziło się póżną wiosną wczesnym latem
Przyznam Ci się kochana bez bicia, że ja tak właśnie kombinowałam

ale mi jakoś nie wyszło

i w ten oto sposób nadal nie jestem (chyba) w ciąży......... i przestałam już zwracać uwagę na porę roku, kiedy dzidzia mogłaby się urodzić, bo widzę, że u mnie z tym zaciążeniem teraz juz nie jest tak "hop-siup"
Ale gdybym mogła wybierać, to chciałabym miesiąc urodzin dzidziuśka marzec lub kwiecień
Z moimi syneczkami tak troszkę kombinowałam i sa urodzeni czerwiec i lipiec
Dziewczyny ale wczoraj numer wywinęłam..........
A dokładniej nie numer, tylko trzy salta i dwa piruety........... ujechałam w pokoju dzieci na jakichś klockach........ takiego orła wywinęłam, że aż zobaczyłam wszystkie gwiazdki..........
Siedziałam potem trzy godziny ze stopą obłożoną lodem.........
Mamma mia jak to bolało!
No i........ mam gips......... tzn szynę gipsową....... mam pęknięte 2 palce i skręconą i potłuczoną stopę (nie miałam pojęcia, że można sobie skręcić stopę

)
Po prostu super.......
Będę teraz myć okna z nogą w gipsie podpierając się na kulach
No trudno......... dam radę...........
Nie takie rzeczy się już przechodziło
Ale wczoraj jak się ten mój "wypadek" wydarzył, to się tak wściekłam na dzieci, że mają bałagan w pokoju pomimo mojego proszenia o sprzątanie........ Chłopcy mnie od wczoraj chyba ze 20 razy już przeprosili, tak się przejęli ;-)
A jak się dziś dowiedzieli rano, że jadę do szpitala na zdjęcie rtg (ostatnio są zafascynowani moimi i męża zdjęciami trg naszych szczęk, które sobie zrobiliśmy na potrzeby dentystyczne......

ciągle je oglądają i analizują pod światło) to usłyszałam: "ale masz super!!!"
i jak tu ich nie kochać