To będzie dla mnie bardzo nerwowa Wigilia...
no chyba, że wcześniej przyjdzie @ to będzie wszystko jasne...
ale jesli @ się nie pojawi (a powinna 23-go) to będę biegać do łazienki co chwilkę
Jeśli nie będzie @ to ze wszystkich sił postaram, się wytrzymać z testowankiem kilka dni dłużej, żeby miec pewność.....
Ale.......
To wszystko zalezy od @........
Przyjdzie, nie przyjdzie, przyjdzie, nie przyjdzie........
As-asia1989 z całego serca Ci życzę, że się @ nie pojawiła u Ciebie ani teraz, ani przez najbliższe 9 miesięcy
Syneczki dziękuję za Twoje informacje o prolaktynie, ja nigdy się na na żadne "babskie" dolegliwości nie leczyłam ani nie wspomagałam zajścia w poprzednie ciąże, nie miałam pojęcia, że prolaktyna może być odpowiedzialna za wahania długości cykli - a u mnie właśnie takie wahania od kilku miesięcy występują.
No cóż, ja się chyba już troszkę starzeję.............

:-)
A z tymi globulkami nie wiem co Ci poradzić........

niby są pożyteczne ale jak mają przeszkadzać "maluchom" w dotarciu do celu to kurcze ja bym miała obawy przed nimi.......
A dzieciaczki mamy w podobnym wieku i też u Ciebie same chłopy...\
To co, teraz czas u nas na dziewuszkę prawda? U
Edyty również przydała by się dziewuszka

A u
Asi na chlopaczka...

Asiczku bardzo bym chciała, żeby tym razem u Ciebie to nie byl jednak przedłużający się cykl tylko oznaka
II
trzymam kciuki!
Wiktoria bardzo prosze o informację o tych czarodziejskich bransoletkach co to przynoszą szczęście tak?
Szóstkowa mamo..........
Przed Tobą chylę czoła i to głęboko!
Jestem pełna podziwu, że wychowujesz wspaniałą swoją szósteczkę + mąż, bo facet to w sumie też duży dzieciak :-)
To takie miłe przeczytać, że ktoś planuje taką cudowną, dużą, szczęśliwą rodzinkę...
Z pewnością masz mnóstwo pracy, zeby taką gromadkę ogarnąć, ale wierze też, że radość również w Waszym domu mnoży się przez 6
Dużo sił Ci życzę!
Jak przeczytałam Twoje posty, to od razu sama siebie skarciłam za obawę przed tym, co powiedza inni na.... trzecie dziecko...
Nikt mi moich dzieci karmić nie musi, więc niech się zajmą swoimi sprawami!
Powodzenia w starankach moja droga!