Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja też chyba dołączę do grona przeterminowanych chociaż w piątek miałam już nadzieję że się akcja rozpoczęła, byłam na ktg, potem badanko szyjki, wróciłam do domu nie minęły dwie godzinki atu krwawienie jak miesiączka się zaczęło, zpowrotem do szpitala śmignęłam tam mnie zbadała i okazało się ze to szyjka przepuszcza...hmm dokłądnie nie wiem co to znaczy ale z małą wszystko oki tętno dobre skurczy brak, tylko nastraszyła mnie że lożysko już 3 stopnia z licznyumi odwapnieniami, i pytała czy ja w ciąży paliłam gdzie ja nawet w towarzystwie osób palących nie przebywałam, Iga nasza musi się zbierać bo jej wapno ze ścianek odłazi hahaha... poważnie to chciałabym żeby coś się ruszyło w środę kolejne ktg w szpitalu. Czekam

ja jej dam!!
wszystkie urodzicie i zostanę samaaa

ja się ociągam??no włanie Martussa co sie tak ociągasz?? miałyśmy miec walentynkowe córeczki - ja 12dni przed urodziłam to ty teraz dla odmiany 12 dni po chcesz?!A larkaa małpa jedna zabrała nam nasz termin....
:-)
![]()
;-)może trzeba jej latarką poświecić??

nie!! już sobie miejsca nie mogę znaleźć!! i w nocy źle mi się śpi... nieee... w tym tygodniu chcem!!!