reklama

Mama u lekarza

reklama
Dziwczyny poradzcie mi cos. W sierpniu biore slub koscielny, suknie mam z gorsetem. JEsli nadal bede karmic piersia to co ja zrobie na slubie? Bede musiala co 3 godz. wychodzic, sciagac gorset i odciaga pokarm? kurcze jakos czarno to widze..

jak bralam slub to bylam w 7 msc ciazy :-p ciagle chodzilam do kibelka bo uciskalo mi na pecherz i musialam miec pod gorsetem biustonosz bo juz mi laktacja wyciekala :dry: nie jest to bardzo konfortowe ale dasz rade :tak: pokarm odciagac musisz a lepiej chyba tak niz dziecko przystawiac :-p Maksa z kims zostawiasz wtedy? czy bedzie sie bawil z wami?

Ciesze sie swoja figurka nawet :tak: piersi 75D wiec nie wisza jakos bardzo ani tez nie ma na nich rozstepow, brzuszek troszke z oponka no ale to zejdzie z czasem a trzy rozstepy mi zostana na pamiatke :blink:

larkaa fajnie ze cieszycie sie sobaz mezem :tak:

U mnie dzis ostatni dzien pologu :-D a maz juz wczoraj z pytankiem czy moglibysmy sie pokochac...e chhh :sorry2: no i musialam byc "tą zlą" i odmuwic - nie chce ryzykowac zajscia w ciaze tylko przez jeden raz... juz zaczekamy do wizyty u gina, a tak mi bylo szkoda mu odmawiac :-p
Skonczylo sie na przytulankach... Ciezko tak jak gra wstepna sie nie moze rozkrecic :shocked2:

Z niektórymi ćwiczeniami nie trzeba czekać do 3 miesiąca.
W tym magicznym niebieskim pudełku, które dają w szpitalach, była też ulotka o ćwiczeniach w połogu na pierwsze dni, po tygodniu i od 1 tygodnia do końca połogu. Jakoś tak.
A ta trzecia faza już była całkiem rozbudowana. ;-):-)
Oprócz tego, dostałam też zestaw ćwiczeń od położnej, z Nivejki.
Ale jakoś brak mi czasu i ochoty na ćwiczenia. Ale już niedługo i ja muszę się zmusić do ćwiczeń, bo nie mam w czym chodzić! :zawstydzona/y:
A najbardziej jestem zła, bo za miesiąc mam wesele znajomych i nie mam nawet w czym iść. A teraz jak kupie kieckę to więcej jej nie założę :-( Kasa wywalona do śmieci :-(

nimfii Maksia zostawiamy albo z sąsiadką, ktora ma synka w tym samym wieku, albo wezimemy nianie. Ale boje sie oddać dziecko niani ;/ Mam nadzieje, ze sąsiadka się zgodzi :)

Habcia, ja brałam ślub jak Franek miał 11 m-cy. Fakt nie karmiłam już piersią, ale Franek był u nas na weselu, bo wzięliśmy nianię,, które też była na weselu i miała tam swój pokój, położyła Franka spać i całą noc czuwała przy nim:-)
Larkaa, zmalały, ale nie do końca albo nie wiem bo znowu w ciąże zaszłam:-p
A ja cholera wczoraj kochałam się z mężem, chociaż dopiero za tydzień do gina idę. Jakoś nie wytrzymaliśmy i było o dziwo super. Nic nie bolało tylko niestety czuję luzy jakieś w środku ;/ Mam nadzieję, ze zmieni się to...po Franku tak nie było.

golimek JA nie mam taKIEj mozliwosci, bo wesele robimy na Kopcu Kościuszki, a tam jest daleko do jakiegos hotelu. Przeraza mnie wizja zostawiania synka z obca osoba :( Myslalam, ze moja mama zostanie na noc to by mi go przypilnowala (ma corke 8 miesieczna i planuje zostac do 21), niestety tego samego dnia wraca do Rzeszowa. :(

A moj brzulo nie wyglada tak zle choc mogl by wygladac lepiej za to piersi zrobily sie obwisle mimo,ze karmilam tylko 3 tygodnie Mam do was pytanie krwawic przestalam w 3 tygodniu pologu potem bylo juz tylko plamienie myslalam ze zblizam sie ku koncowi,ale niespodziewanie znow zaczelam lekko krwawic:baffled: Czy to normalne???
glitterfy142948T385D33.gif

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry